Τα γκολ κάνουν τη διαφορά σε Νορβηγία και Αυστρία

προγνωστικά

Η αυστριακή Bundesliga ξεκινά και προσφέρει έξτρα επιλογές στον #Bats, πέρα από την συνηθισμένη πλέον Eliteserien.

Το ματς της αγωνιστικής μεταξύ Αούστρια Βιέννης και Στουρμ Γκρατς μαζί με δύο παιχνίδια στη Νορβηγία θα μας απασχολήσουν για τα προγνωστικά της Κυριακής.

Προγνωστικά: Λίλεστρομ – Χαμ Καμ

Μετά την απρόσμενη ήττα από την Χάουγκεσουντ, η Λίλεστρομ έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει στην πεντάδα και να πιάσει στους 29 βαθμούς τη Μόλντε. Σήμερα επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Χαμ Καμ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκολλήσει για τα καλά από τον πάτο της βαθμολογίας και τρέχουν σερί τριών νικών, με πιο πρόσφατο το 3-2 επί της Στάμπαεκ. Στο διάστημα αυτό έχουν στηριχθεί αποκλειστικά στην επίθεσή της, καθώς μόνο σε τρία ματς της Eliteserien έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν. Δεδομένης της ανάγκης των γηπεδούχων να πάρουν το τρίποντο αλλά και της φόρμας της Χαμ Καμ είναι λογική επιλογή το over 3,5 στο 2.30 της Novibet.

Μπραν – Βίκινγκ

Ματσάρα διεξάγεται την ίδια ώρα στο Μπέργκεν μεταξύ της Μπραν και της Βίκινγκ. Η πέμπτη της βαθμολογίας Μπραν υπέστη ήττα με 3-1 από την Τρόμσο και έδειξε ότι θέλει πολλή δουλειά για να φτάσει στις πρώτες τρεις θέσεις. Απέναντί της βρίσκει τη δεύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα, η οποία μετρά έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Σίγουρα το έργο των φιλοξενούμενων θα είναι δύσκολο αλλά προκαλεί απορία το γεγονός ότι δίνονται σε τόσο υψηλές αποδόσεις από τους μπουκ. Όσο δυνατή κι αν είναι εντός έδρας η Μπραν, δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο μπροστά στο κοινό της. Θα πάμε κόντρα στο φαβορί με το Χ2 & over 1,5, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.38 από τη Novibet.

Τα γκολ κάνουν τη διαφορά σε Νορβηγία και ΑυστρίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τα γκολ κάνουν τη διαφορά σε Νορβηγία και Αυστρία

Αούστρια Βιέννης – Στουρμ Γκρατς

Κλείνουμε με την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Αυστρίας και το πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε Αούστρια Βιέννης και Στουρμ Γκρατς. Δείγμα επίσημων αγώνων υπάρχει αλλά είναι πολύ μικρό. Η γηπεδούχος κέρδισε με 7-0 στην έδρα της Σπίταλ (Δ’ κατηγορία) για το κύπελλο και ακολούθησε το εντός έδρας 1-0 επί της Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τα προκριματικά του Conference League. Η φιλοξενούμενη από την πλευρά της αντιμετώπισε μονάχα την Κλάγκενφουρτ (δ’ κατηγορία) την οποία απέκλεισε με 7-2 εκτός έδρας. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι που συνηθίζει να μας προσφέρει πολλά γκολ, αλλά και ότι μιλάμε για τις δύο κορυφαίες επιθέσεις της περσινής σεζόν μετά την Σάλτσμπουργκ, πάμε εύκολα στο goal/goal & over 2,5 με απόδοση 1.95 στη Fonbet.

Μονό
18:00
Λίλεστρομ - Χαμ Καμ
Over 3,5
2.30
BET: 25 units
Combo
18:00
Μπραν - Βίκινγκ
Χ2 & over 1,5
2.38
BET: 25 units
Combo
18:00
Αούστρια Βιέννης - Στουρμ Γκρατς
Goal/goal & over 2,5
1.95
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις