Μεγάλη έκπληξη με τον Σάκη Κατσούλη…

Μεγάλη έκπληξη με τον Σάκη Κατσούλη...

Ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star, κάνει το μεγάλο βήμα.

Μετά τη νίκη του στο Survivor All Star ο Σάκης Κατσούλης πήρε την απόφαση να κατέβει και στην πολιτική.

Ο πρώην αθλητής και επιχειρηματίας κατεβαίνει υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα, με την Παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ο Γιώργος Πατούλης, με τη σειρά του, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, τον καλωσόρισε, και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή στην παράταξη, ανθρώπων νέων και ενεργών, που θέλουν να δουν τον τόπο τους να αλλάζει προς το καλύτερο. Δήλωσε μάλιστα, χαρακτηριστικά:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της Νέας Αρχής έναν δραστήριο και εργατικό υποψήφιο που διαθέτει ισχυρή θέληση να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στον τόπο και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης. Καλωσορίζω και πάλι τον Σάκη Κατσούλη στην Παράταξη τα Νέας Αρχής και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, για μια καλύτερη Αττική, πρότυπο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη».

Ο Σάκης Κατσούλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19/11/1990, αλλά μεγάλωσε στο Αλιβέρι Ευβοίας. Μόλις τελείωσε το σχολείο, ήρθε στην Αθήνα, όπου σπούδασε φυσικοθεραπευτής στα ΤΕΙ Αθηνών.

Ταυτόχρονα ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο για 13 χρόνια, ως τερματοφύλακας σε αρκετές ομάδες (Απόλλων Αθηνών, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Προοδευτική, Ολυμπιακός Βόλου, Εθνικός Πειραιώς και Ασπρόπυργος).

Το 2018 δημιούργησε την δική του επιχείρηση στον τομέα της ένδυσης στο Περιστέρι, το 2021 συνέχισε με ένα κέντρο ομορφιάς και το 2022 έφτιαξε τον δικό του χώρο εστίασης.

Φυσικά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, αφού αναδείχτηκε δύο φορές νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, «Survivor».

Μεγάλη έκπληξη με τον Σάκη Κατσούλη...ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μεγάλη έκπληξη με τον Σάκη Κατσούλη...

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις