Αυτοί είναι οι 2 νικητές που ξαναμπαίνουν στο νέο Survivor – H λίστα των παικτών

Αυτοί είναι οι 2 νικητές που ξαναμπαίνουν στο νέο Survivor - H λίστα των παικτών

Ποιοι θα συμμετέχουν στο νέο Survivor.

Μετά από μια μάλλον μέτρια τηλεοπτική σεζόν για τον ΣΚΑΪ και το Survivor, ο σταθμός του Φαλήρου θέλει να επαναφέρει το παιχνίδι σε τοπ νούμερα τηλεθέασης.

Προς αυτόν το στόχο προσανατολίζεται και η απόφαση να επιστρέψουν δύο νικητές περασμένων παιχνιδιών, τους οποίους θέλει και ο κόσμος.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι#yes» για τις πληροφορίες που υπάρχουν για τη νέα σεζόν: «Θέλουν να δουν ξανά κάποιους παίκτες που δεν χορτάσανε και αυτό που έχει φτάσει στα δικά μου αυτιά είναι ότι έχουμε δύο ονόματα προηγούμενων νικητών που υπάρχουν ήδη γραμμένα στα χαρτιά. Έχουν ξεκινήσει συζητήσεις. Η παραγωγή του Survivor δεν σταματά ποτέ. Είναι ο Στάθης Σχίζας και η Κατερίνα Δαλάκα. Έχει κρατήσει πολύ καλές σχέσεις με την παραγωγή και η Κατερίνα. Έχουν κάνει πολύ προσεκτικές δηλώσεις, δεν έδωσαν στεγνά την παραγωγή όπως έκαναν άλλοι παίκτες. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για την παραγωγή».

Πληροφορίες όμως υπάρχουν και για τρίτο όνομα, με αυτά των Άρη Σοϊλέδη και Ασημίνας Χατζηανδρέου να είναι ψηλά στη λίστα.

Αυτοί είναι οι 2 νικητές που ξαναμπαίνουν στο νέο Survivor - H λίστα των παικτώνΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αυτοί είναι οι 2 νικητές που ξαναμπαίνουν στο νέο Survivor - H λίστα των παικτών

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις