Με προσοχή στα μετόπισθεν σε Σλοβακία και Κροατία

προγνωστικά

Ο #Farantos πιάνεται από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, αλλά και των πιθανών αντιπάλων της ΑΕΚ και μας δίνει τα προγνωστικά του.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες και καλή σεζόν να έχουμε με πολλά ταμεία. Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει η δράση στην Ευρώπη και δεν γίνεται να μην ασχοληθούμε με το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Δύο παιχνίδια μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα κράτησα για τα προγνωστικά. Το ένα είναι του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο και το άλλο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με την Αστάνα.

Προγνωστικά Ντνίπρο – Παναθηναϊκός

  • B’ προκριματικός γύρος Champions League
  • Γήπεδο: Κοσίτσκα Αρένα (Κόζιτσε, Σλοβακία)
  • Ο αγώνας διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος λόγω του πολέμου ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία

Ρεπορτάζ: Η Ντνίπρο -SC Dnipro-1 όπως είναι πια το επίσημο όνομά της- δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά ελληνική ομάδα, μιας και ιδρύθηκε μόλις το 2015!  Δεν είναι εκείνη η ομάδα που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο Europa League το 2015, καθώς η προηγούμενη διαλύθηκε το 2019.

Έτσι, η τωρινή Ντνίπρο βρέθηκε στην πρώτη κατηγορία μόλις πριν τέσσερα χρόνια και μέσα σε χρόνο ρεκόρ έχει φτάσει στα πολύ υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, με την περσινή σεζόν να την βρίσκει στη δεύτερη θέση του ουκρανικού πρωταθλήματος.

Από τη μεριά του, ο Παναθηναϊκός, λίγο έλειψε να στεφθεί πρωταθλητής στην Ελλάδα, όμως λίγο πριν την τελική ευθεία το έχασε στο νήμα από την ΑΕΚ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχει βελτιωθεί αγωνιστικά. Έχει βρει ξανά το μέταλλο του σαν ομάδα, χάρη στη δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Επίσης το φετινό καλοκαίρι ενισχύθηκε σημαντικά ειδικά στο χώρο του κέντρου (Βιλένα και Τζούριτσιτς) και φαίνεται πως ο στόχος για φέτος είναι και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, ειδικά αν φτάσει και στου ομίλους του Champions League.

Εκτίμηση: Πιστεύω θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να κοιτούν πρώτα τα μετόπισθεν στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Επομένως πάμε με το under 2,5 στο 1.68.

Προγνωστικά Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Αστάνα

  • B’ προκριματικός γύρος Champions League
  • Γήπεδο: Μάκσιμιρ (Ζάγκρεμπ, Κροατία)

Ρεπορτάζ: Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πήρε το έκτο σερί της πρωτάθλημα στην Κροατία, ενώ το έχει κατακτήσει 24 φορές συνολικά στην ιστορία της.

Oι «Pulgeri» έχουν ξεκινήσει ήδη τις υποχρεώσεις τους στην Κροατία. Κατέκτησαν το Σούπερ Καπ στον τελικό με τη Χάιντουκ επικρατώντας με 1-0, αλλά την πρώτη αγωνιστική στο κροατικό πρωτάθλημα πριν από τρεις ημέρες γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την ίδια αντίπαλο. Ο Ίγκορ Μπίτσκαν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Από την άλλη, η Αστάνα κατέκτησε και αυτή το πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν, επιστρέφοντας στην κορυφή μετά από τέσσερα χρόνια. Στον προηγούμενο γύρο πέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας με συνολικό σκορ 3-2 (1-1, 2-1).

Τώρα έχει να αντιμετωπίσει έναν πιο δυνατό αντίπαλο με πολλαπλάσιο μπάτζετ. Ο Γκριγκόρι Μπαμπαγιάν μπορεί να υπολογίζει σε όλους  τους παίκτες του.

Με προσοχή στα μετόπισθεν σε Σλοβακία και ΚροατίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με προσοχή στα μετόπισθεν σε Σλοβακία και Κροατία

Εκτίμηση: Σε αυτό το παιχνίδι ξεκάθαρο φαβορί είναι η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει πρόσφατα τις εγχώριες διοργανώσεις και ουσιαστικά είναι στο ξεμούδιασμα. Οπότε θα πάμε με το συνδυαστικό 1 & under 4,5 στο 1.73.

Μονό
21:00
Ντνίπρο - Παναθηναϊκός
Under 2,5
1.68
BET: 20 units
Combo
21:00
Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Αστάνα
1 & under 4,5
1.73
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις