Τανγκό και Σκανδιναβοί στο 2.25

Τανγκό και Σκανδιναβοί στο 2.25

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη προγνωστικών που έχει δυνατή νότα από την Αργεντινή και την Σουηδία

Καλησπέρα σε όλους. Ξεκινάμε και πάλι τα προγνωστικά μας, με τρεις επιλογές και αποδόσεις εξαιρετικές. Αργεντινή στο προσκήνιο, Σουηδία και Μουντιάλ Γυναικών σε τρεις δυνατές επιλογές. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Ξεκινάμε… νωρίς

Νωρίς το πρωί η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Ιταλία στο παιχνίδι που ανοίγει την δική τους αυλαία στο Μουντιάλ Γυναικών. Έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά οι δύο ομάδες, ανώτερη ποιοτικά η «Ατζούρα» ωστόσο πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Απέναντι της μία αρκετά μαχητική ομάδα που σε ψυχοσύνθεση θυμίζει την παλιά αντρική ομάδα της χώρας, όπου σταρς δεν υπήρχαν. Θα παλέψει το ματς, θα το πάει στην δύναμη και στο πάθος.

Έχουμε δει τις πρώτες ημέρες ουκ ολίγες εκπλήξεις, κυρίως με το εύρος των γκολ αφού όλες οι ομάδες είναι πολύ οργανωμένες στο αμυντικό τους πλάνο. Η Ιταλία δεν διακρίνεται για την καθαρή σκέψη στην τελική απόφαση, μπορεί η «Αλμπισελέστε» να κλέψει έναν βαθμό, ο οποίος φυσικά θα είναι πολύτιμος. Πάμε με τον διπλό +1.0 ασιατικό χάντικαπ στο 1.70.

Τανγκό και Σκανδιναβοί στο 2.25ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τανγκό και Σκανδιναβοί στο 2.25

Προγνωστικά: Αμφότερες το θέλουν πολύ

Αρκετά αργότερα μέσα στην μέρα η Σίριους αντιμετωπίζει την Μίαλμπι, σε ένα ματς αρκετά αμφίρροπο για την πρώτη κατηγορία Σουηδίας αφού αμφότερες θέλουν το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έδωσαν τέλος στο κακό σερί με νίκη στην έδρα της Ντέγκεφορς την προηγούμενη εβδομάδα ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν από την Νόρκεπινγκ, έχοντας βέβαια κερδίσει δύο εβδομάδες πριν την Μάλμε.

Καλές ομάδες είναι επιθετικά, αμυντικά έχουν μπόλικη αστάθεια και δεν έχουν σταθερές. Η λογική λέει πως περιμένουμε ανοιχτό ματς, χωρίς σκοπιμότητες. Το αμφίτερμα στο 1.75 είναι μία τίμια επιλογή.

Προγνωστικά: Μιλάει η έδρα

Τέλος κλείνουμε με την αναμέτρηση της Βέλεζ Σάρσφιλντ απέναντι στην Ουνιόν Σάντα Φε. Δύο τελείως διαφορετικές ομάδες, με διαφορετικές φιλοσοφίες. Οι γηπεδούχοι είναι ένα σύνολο σκληρό μεν, αλλά έχει επιθετικές αρετές, ενώ μία κακή… αντιγραφή της Ατλέτικο του Σιμεόνε είναι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν σκοράρουν ούτε με αίτηση.

Μάλλον αυτό θα φανεί και τώρα. Η Βέλεζ μπορεί να πάρει το τρίποντο και να δώσει συνέχεια στις καλές εντός έδρας εμφανίσεις της, απέναντι σε μία ομάδα που θα παίξει άμυνα. Ο άσσος στο 2.25 είναι καλή επιλογή.

Μονό
09:00
Ιταλία (Γ) - Αργεντινή (Γ)
2 (+1.0) AH
1.70
BET: 10 units
Μονό
20:00
Σίριους - Μίαλμπι
Goal/Goal
1.75
BET: 10 units
Μονό
22:30
Βέλεζ Σ. - Ουνιόν Σάντα Φε
1
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις