Survivor: Σάλος με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και δείχνουν τη Δαλάκα να…

Survivor 2022

«Έλεγα την αλήθεια παιδιά, σάντουιτς έφαγα, ούτε χωριάτικη, ούτε πιτόγυρα» τόνισε μέσω βίντεο στο Instagram

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star έχουν γίνει κάτι παραπάνω από viral στο Twitter. Φωτογραφίες που είχαν αναγκάσει την παραγωγή να… αποβάλλει την παίκτρια από το ριάλιτι επιβίωσης. Η πρώην παίκτρια εμφανίζεται να κρατά στα χέρια της σάντουιτς, κάτι που απαγορευόταν ρητά από την παραγωγή.

Με βίντεο που ανάρτησε μέσω Instagram stories, η αθλήτρια απάντησε ευχαρίστησε τον χρήστη που δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, γιατί με αυτόν τον τρόπο, όπως είπε, επιβεβαιώνεται αυτό που είχε παραδεχθεί η ίδια, ότι δηλαδή είχε φάει σάντουιτς και όχι κάτι άλλο.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Batman που ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες που τρώω τα σάντουιτς στο twitter. Μετά από 6-7 μήνες. Ανέβηκαν τώρα αυτές οι φωτογραφίες. Γιατί άραγε αυτό το expose; Βέβαια, από την άλλη έλεγα την αλήθεια παιδιά. Σάντουιτς έφαγα. Ούτε χωριάτικη, ούτε πιτόγυρα. Και αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά. Στου local και στου ανθρώπου που πλήρωσε τα σάντουιτς για να φάω εγώ. Φιλάκια! Τα συμπεράσματα δικά σας» είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Survivor: Σάλος με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και δείχνουν τη Δαλάκα να...ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Survivor: Σάλος με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και δείχνουν τη Δαλάκα να...

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις