Ροκάρουν οι Γιάνκις

Προγνωστικά MLB

Μετά τα χθεσινά ταμεία, ο #Dogass επιστρέφει με προγνωστικά από την MLB σε αποδόσεις που φτάνουν το 8.75.

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά τα πήγαμε χθες καθώς πέρασαν σχεδόν όλες οι επιλογές. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά MLB.

Προγνωστικά MLB: Με Κόουλ για ένα δυνατό ξεκίνημα

Πρώτη αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι αυτή των Γιάνκις με τους Ρόιαλς. Μεγάλη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων και αν θέλουν οι Γιάνκις να μπουν στα play off, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουν. Ο Κόουλ είναι εξαιρετικός πίτσερ και θεωρώ πως δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στους Ρόιαλς. Νίκη των Γιάνκις με χάντικαπ -1,5.

Ακόμη, στην ίδια αναμέτρηση, θα πάρουμε και το under 0,5 run στο 1ο inning. Με δεδομένο ότι ο Κόουλ θα δεχθεί από ελάχιστα έως καθόλου run, το μόνο που ζητάμε είναι ο Σίνγκερ να σταθεί στο ύψος του στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης.

Θα κλείσουμε με ένα combo ρίσκου. Ο Τζιανκάρλο Στάντον να κάνει home run και ο Μπαντέρ να σκοράρει. Με την απουσία του Τζατζ, οι δύο παίκτες είναι κομβικής σημασίας για το παιχνίδι των Γιάνκις. Ταλέντο και θέληση υπάρχει. Αρκεί αυτά τα στοιχεία να τα δείξουν και στο γήπεδο.

Ροκάρουν οι ΓιάνκιςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ροκάρουν οι Γιάνκις

Σκορ στο Τορόντο, χαμηλά ο πήχης στο Κλίβελαντ

Συνεχίζουμε με δύο επιλογές NRFI και YRFI. Οι Τζέις αυτοκτόνησαν τα ξημερώματα. Σήμερα ξεκινούν τον Γκάουσμαν. Θεωρώ δεδομένο πως θα βρουν χιτ στο 1ο inning απέναντι στον Σίνγκερ. Εμείς θα πάμε με το over 0,5 run στο 1ο inning.

Θα κλείσουμε με το under 0,5 run στην αναμέτρηση των Φίλις με τους Γκάρντιανς. Σοβαροί πίτσερ οι Μπίμπι και Γουίλερ. Μπορούν να προστατέψουν τις βάσεις στην αρχή της αναμέτρησης.

Μονό
20:05
Γιάνκις - Ρόιαλς
Under 0,5 run στο 1ο inning
1.82
BET: 15 units
Μονό
20:05
Γιάνκις - Ρόιαλς
1 (-1,5)
1.85
BET: 34 units
Combo
20:05
Γιάνκις - Ρόιαλς
Μπαντέρ over 0,5 run & Στάντον over 0,5 home run
8.75
BET: 6 units
Μονό
23:10
Μάρινερς - Μπλου Τζέις
Οver 0,5 run στο 1ο inning
2.07
BET: 15 units
Μονό
02:10
Γκάρντιανς - Φίλις
Under 0,5 run στο 1ο inning
1.78
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις