Στο Όκλαντ κλείνει η σειρά

προγνωστικά mlb

Επιστρέφει ο #Dogass με επιλογές από το καλύτερο πρωτάθλημα μπειζμπολ.

Καλημέρα σε όλους. Κλείνει η αγωνιστική σήμερα, οι αναμετρήσεις είναι νωρίς και βρήκα μερικές επιλογές που αξίζουν. Πάμε στα προγνωστικά MLB.

Προγνωστικά MLB: Δεν τη ξαναπατούν οι Ρεντ Σοξ

Πρώτη επιλογή είναι το 2 (-1,5) των Ρεντ Σοξ απέναντι στους Αθλέτικς. Τα ξημερώματα κατόρθωσαν (περί κατορθώματος πρόκειται) να μην σκοράρουν στη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Σήμερα θα μπουν υποψιασμένοι και θεωρώ πως η αναμέτρηση θα κυλήσει όπως η προχθεσινη (νικη των ρεντ Σοξ με 7-0).

Στο Τορόντο με σούπερ απόδοση

Οι Μπλου Τζέις ηττήθηκαν κατά κράτος από τους Παδρες με 1-9. Η σημερινή αναμέτρηση, καθαρά λόγω πίτσερ, θεωρώ πως θα έχει κλειστό σκορ. Ο Ιρανο-Ιάπωνας Ντάρβις κάνει καλή σεζόν φέτος, το ίδιο και ο Μπέριος. Η επίθεση των Τζέις είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία και θεωρώ τουλάχιστον υπερβολικό το 1.90 που δίνεται στον άσσο. Εμείς θα πάμε με τη νίκη των Καναδών ελπίζοντας πως θα μας δικαιώσουν. Ακόμη θα πάρουμε το ρισκαδόρικο over 0,5 RBI του Μπο Μπίσετ. Είναι πρώτος σε χιτ σε όλη την κατηγορία. Μία από αυτές θέλουμε να μετατραπεί σε… ασίστ.

Στο Όκλαντ κλείνει η σειράΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στο Όκλαντ κλείνει η σειρά

Μονό
22:37
Αθλέτικς - Ρεντ Σοξ
2 (-1,5)
1.75
BET: 40 units
Μονό
02:07
Μπλου Τζέις - Παδρες
1
1.90
BET: 20 units
Ειδικό
02:07
Μπλου Τζέις - Παδρες
Μπισετ over 0,5 RBI
2.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις