Ξέσπασμα Γιώργου Λιανού μετά το Survivor All Star

Ξέσπασμα Γιώργου Λιανού μετά το Survivor All Star

«Παιζόταν το παιχνίδι σε αρκετές διαστάσεις»

Τα έβαλε με ορισμένους συναδέλφους του ο Γιώργος Λιανός μετά το Survivor All Stgar όντας έξαλλος, καθώς, ως ανέφερε, ορισμένοι έδρασαν αντισυναδελφικά και έβγαλαν στη φόρα spoilers σχετικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ενώ, ο Σάκης Κατσούλης για πρώτη φορά αποκάλυψε, έπειτα από ερώτηση για τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πως της έκανε πρόταση γάμου μέσα στο παιχνίδι

Ο Γιώργος Λιανός, λίγες ημέρες μετά τον τελικό, παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου μιλώντας για το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για τα spoilers.

«Οι αποβολές καλώς έγιναν, αφού είναι ένα ζωντανό πρόγραμμα. Είχαν συμφωνήσει πως, σε περίπτωση παράβασης, έπρεπε αν υπάρχει αποβολή και αυτό ήταν κάτι που το ζήτησαν οι ίδιοι οι παίκτες, οπότε έπρεπε να τηρηθεί. Είχε μια ιδιαίτερη δυσκολία το Survivor All Star γιατί οι παίκτες ήταν όλοι έμπειροι.

Ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν, τους πήρε περισσότερο χρόνο να λυθούν. Τα περίμενα όλα φέτος. Παιζόταν το παιχνίδι σε αρκετές διαστάσεις. Υπήρχε στρατηγική από τις πρώτες μέρες για να φύγουν οι δυνατοί παίκτες, αφού όλοι κυνηγούσαν το έπαθλο και η κούπα είχε μεγάλη βαρύτητα», ανέφερε αρχικά για τις αποβολές από το παιχνίδι.

Eνώ για τα spoilers: «Όταν ένα παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς σπόιλερ θα ήταν μαγικό. Είναι αντισυναδελφικό κάποιοι να κινούνται έτσι. Είναι σαν να βγαίνεις από ταινία μυστηρίου και να λες στους υπόλοιπους το τέλος πριν μπουν μέσα».

Ξέσπασμα Γιώργου Λιανού μετά το Survivor All StarΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ξέσπασμα Γιώργου Λιανού μετά το Survivor All Star

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις