Άγονη δυάδα του 2.45

προγνωστικά

Στήλη Σαββάτου για τον #Klhmats, ο οποίος ταξιδεύει σε Ιαπωνία και Φινλανδία για δυάδα του 2.45.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και στα προγνωστικά με στήλη Σαββάτου, εκεί όπου θα ασχοληθώ με ένα ντέρμπι στην Ιαπωνία, αλλά και μία αναμέτρηση στην Φινλανδία.

Εκκίνηση από την Ασία. Γιοκοχάμα Μαρίνος εναντίον Καβασάκι, ντέρμπι για την περιοχή της Καναγκάβα. Οι γηπεδούχοι οδεύουν για δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα, παίζουν φανταστικό ποδόσφαιρο, σκοράρουν αρκετά και πιέζουν αρκετά. Σε ελεύθερη πτώση η Καβασάκι, δεν βλέπεται φέτος και μοιραία έχει μείνει μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αποτελώντας εν πολλοίς την απογοήτευση του φετινού πρωταθλήματος. Ο άσος με draw no bet θα είναι η επιλογή μου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Συνεχίζω από την Φιλανδία. Βάασα – Ούλου η αναμέτρηση που θα μπει στο μενού μου. Το ζευγάρι μετράει έξι goal/goal & over 2,5 στα οκτώ τελευταία με γηπεδούχο τη Βάασα. Η Βάασα έχει βρει τον καλό εαυτό της και μετράει τρεις διαδοχικές νίκες. Η Ούλου με τη σειρά της είναι εξαιρετική εκτός έδρας. Μάλιστα, διαθέτει τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία μακριά από το «σπίτι» της. Η αναμέτρηση ξεκινάει πιστεύω από το goal/goal, εγώ όμως για μεγαλύτερη… σιγουριά επιλέγω το ασιατικό over 2 για τα προγνωστικά μου.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Δυάδα απόδοσης 2.45
13:00
Γιοκοχάμα Μαρίνος - Καβασάκι
1 dnb
1.65
17:00
Βάασα - Ούλου
Over 2 AH
1.49
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις