«Βόμβα» από το Star!

«Βόμβα» από το Star!

Μεταγραφικές εξελίξεις στο Star...

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα διαδεχτεί τη Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση του «Shopping Star», σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Η μέχρι πρότινος παρουσιάστρια της εκπομπής, Βίκυ Καγιά, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και να αφήσει την εκπομπή μετά από έξι χρόνια.

Πολλά ονόματα ακούστηκαν ως πιθανές αντικαταστάτριες,  όμως η εκλεκτή τελικά είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», το μοντέλο, επιστρέφει στο Star, για να αναλάβει την παρουσίαση του «Shopping Star».

Η Φελίσια Τσαλαπάτη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Να πούμε μία τηλεοπτική είδηση που σπαρταράει, τρέχει και θα τη μάθετε πρώτοι από εδώ. Αποκλειστικά, λοιπόν, σας λέμε, εδώ στο “Καλοκαίρι Yes” ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κλείσει και είναι οριστικό, ότι ξεκινάει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα για το “Shopping Star”. Τώρα γίνεται η ανατροπή με την αιφνίδια αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τον ΣΚΑΪ και τώρα να δείτε που κούμπωσε η θέση…».

«Η Βίκυ Καγιά έχει δώσει τη δική της σφραγίδα στο “Shopping Star”, αλλά και η Ηλιάνα πιστεύω ότι θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα», σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη με τη σειρά της .

«Βόμβα» από το Star!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!«Βόμβα» από το Star!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις