Αποδείξεις ανωτερότητας στο 2.02

προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και δύο καυτά πονταρίσματα σε ποδόσφαιρο και τένις που ακουμπούν το διπλασιασμό.

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στην κανονικότητα σήμερα, μίας και οι καλοκαιρινές Δευτέρες είναι πάντα καλύτερες από τις υπόλοιπες αφού διαθέτουν αρκετά μεγαλύτερη ποικιλία. Σήμερα θα ποντάρουμε σε ποδόσφαιρο και τένις, σε δύο ξεχωριστά προγνωστικά τα οποία έχουν μπόλικο ενδιαφέρον.

Προγνωστικά: Αξίζει ένα καλό φινάλε η Εθνική

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Εθνικής στο Euro U19 απέναντι στην Ισλανδία, τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Η γαλανόλευκη έχει αποκλειστεί και μαθηματικά, αφού έχει συγκεντρώσει μηδέν βαθμούς σε δύο ματς. Παράλληλα δέχθηκε δέκα γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, νούμερο σίγουρα προβληματικό για την αμυντική της εικόνα. Πλέον κατεβαίνει χωρίς άγχος και με το μυαλό να κερδίσει ώστε να κλείσει με έναν θετικότερο τόνο το τουρνουά.

Απέναντι της η «σταχτοπούτα» Ισλανδία, η οποία ισοφάρισε τη Νορβηγία στο τέλος και ελπίζει με νίκη. Καλή ομάδα έχουν φτιάξει οι Σκανδιναβοί, με σκληροτράχηλη άμυνα και στηρίζονται στις δημιουργίες του Γκούσταφσον επιθετικά. Θα κυνηγήσουν το παιχνίδι μίας και εάν προκριθούν θα είναι παρόμοια επιτυχία με εκείνη της ανδρικής εθνικής ομάδας, το 2016.

Το ματς λόγω του κινήτρου των Ισλανδών αλλά και της επιθετικής θέλησης των Ελλήνων για κάτι καλύτερο θα έχει γκολ. Το αμφίτερμα στο 1.72 έχει αξία μίας και περιμένουμε σχετικά εύκολα να επιβεβαιωθεί.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Προγνωστικά: Δυάδα Σκανδιναβών στο προσκήνιο

Ολοκληρώνουμε με μία δυάδα διπλασιασμού. Πρώτο μας pick έρχεται από το Γουίμπλεντον και την αναμέτρηση του Ντιμιτρόφ με τον Ρούνε. Αμφότεροι έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία, φαβορί ελαφρύ θεωρείται ο Βούλγαρος ωστόσο ο Δανός έχει δείξει πως στο χορτάρι σε γενικές γραμμές λειτουργεί καλά. Το ματς θα ανοίξει και περιμένουμε να έχει μεγάλη διάρκεια και τον Ρούνε να παίρνει έστω ένα σετ. Την αγορά αυτή κρατάμε και προχωράμε.

Τέλος στο ΓκέτεμποργκΒάμπεργκς για το σουηδικό πρωτάθλημα, υπάρχει φαβορί και οφείλουμε να το στηρίξουμε. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση και ανεβάζουν στροφές, ενώ θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Σε ένα κακό χάλι οι αντίπαλοι που εκτός έδρας απλά δεν υπάρχουν και δέχονται πανεύκολα γκολ. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

Δυάδα απόδοσης 2.02
18:15
Ντιμιτρόφ - Ρούνε
Ρούνε οver 0,5 κερδισμένο σετ
1.26
20:00
Γκέτεμποργκ - Βάμπεργκς
1
1.61
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ελλάδα U19 - Ισλανδία U19
Goal/goal
1.72
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις