Νίκος Μουτσινάς: Φαβορί για το «Το πιο Μεγάλο Παζάρι»!

Νίκος Μουτσινάς: Η μεγάλη ανατροπή με το μέλλον του

H μεταγραφολογία καλά κρατεί

Η λήξη της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΙ έχει δημιουργήσει προσδοκίες σε πολλά κανάλια, παρότι η τηλεοπτική σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, καθώς η αυλαία πέφτει στα μέσα Ιουλίου.

Ο Alpha βολιδοσκοπεί ήδη τον Νίκο Μουτσινά για «Το πιο Μεγάλο Παζάρι», που αποτελεί βαρύ πυροβολικό στο πρόγραμμα του καναλιού.

Η πρώτη επιλογή βέβαια ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία αρνήθηκε την πρόταση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο θέατρο και μετέπειτα στο «J2US»!

Ακόμη και το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου ακούστηκε έντονα, καθώς ο ίδιος είχε παρουσιάσει το «Μεγάλο Παζάρι» στο Mega ο 1992, στην πρώτη εκδοχή της εκπομπής, ενώ είχε παρουσιάσει και τη δεύτερη εκδοχή, στον Alpha, στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

Από τον… χορό όμως των προτάσεων δεν έλειψε ούτε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος φλερτάρει για τρίτη φορά μέσα στη σεζόν με παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού. Η πρώτη ήταν για τον «Μονομάχο», που θα παρουσιάσει τελικά ο Χρήστος Φερεντίνος στον Σκάι, και η δεύτερη όταν έκανε το δοκιμαστικό για το «5Χ5» στη θέση του Μάρκου Σεφερλή!

Νίκος Μουτσινάς: Φαβορί για το «Το πιο Μεγάλο Παζάρι»!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Νίκος Μουτσινάς: Φαβορί για το «Το πιο Μεγάλο Παζάρι»!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις