Βροχερά… προγνωστικά τένις με δυνατά σημεία

Προγνωστικά τένις

Η βροχή στο Wimbledon δεν αποτρέπει τον #Bilias1974, που προτείνει δύο δυνατές επιλογές στα προγνωστικά τένις της ημέρας.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Εξαιρετικό ξεκίνημα έκανε η στήλη στα προγνωστικά τένις του Wimbledon καθώς κάναμε αρχικά το δύο στα δύο ενώ η τρίτη μας επιλογή ο Χαλίς, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, προηγείται με 2-0 σετ του Έβανς σε αγώνα που αρχικά αναβλήθηκε λόγω σκότους (…) και τη δεύτερη μέρα λόγω της βροχής που έχει αναστατώσει το πρόγραμμα στις πρώτες μέρες του τουρνουά.

Θα ακολουθήσουμε λοιπόν τη λογική στοιχηματισμού της πρώτης ημέρας, στοχεύοντας σε ήττες παικτών που είτε είναι σε κακή κατάσταση αυτή την περίοδο είτε προέρχονται από τραυματισμό και δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

Προγνωστικά τένις Wimbledon

Αρχικά λοιπόν θα ασχοληθούμε με τον αγώνα του Καναδού Μίλος Ράονιτς εναντίον του Αυστριακού Ντένις Νόβακ. Ο Καναδός τενίστας είναι σίγουρα από τους καλύτερους παίκτες στο χόρτο την τελευταία δεκαετία όντας και φιναλίστ του Wimbledon το 2016. Έχει όμως μόλις επιστρέψει από απουσία σχεδόν δύο ετών και ενώ στο πρώτο του αγώνα κέρδισε τον ντεφορμέ Κετσμάνοβιτς, στο δεύτερο έχασε εύκολα από τον Αυστραλό Τόμπσον ενώ στην συνέχεια αποσύρθηκε από το επόμενο τουρνουά που ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει.

Ο Αυστριακός Νόβακ έχει συμπαθητικές επιδόσεις στην επιφάνεια του χόρτου και προέρχεται από τα προκριματικά στα οποία έδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση. Η αναβολή των αγώνων μάλιστα δείχνει να τον ευνοεί καθώς κέρδισε μια έξτρα ημέρα ξεκούρασης μετά τους τρεις συνεχόμενους αγώνες που έδωσε για τα προκριματικά στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Υπό κανονικές συνθήκες ο Ράονιτς στο χόρτο θα ήταν τεράστιο φαβορί όπως απέδειξε και στην νίκη του επί του Νόβακ σε τέσσερα σετ το μακρινό 2018 στον τρίτο γύρο του Wimbledon. Πλέον όμως, η απουσία του αναμένεται να του έχει στοιχίσει σε αγωνιστικό ρυθμό και αντοχές όποτε θα στηρίξουμε τη νίκη του Νόβακ σε απόδοση 1.92.

Βροχερά... προγνωστικά τένις με δυνατά σημείαΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Βροχερά... προγνωστικά τένις με δυνατά σημεία

Ντόμινικ Στρίκερ – Αλεξέι Ποπίριν

Για τη δεύτερή μας επιλογή στα προγνωστικά τένις θα ασχοληθούμε με άλλον έναν παίκτη που προέρχεται από τα προκριματικά. Αναφερόμαστε στον Ελβετό Ντομινίκ Στρίκερ που αναμετράται με τον Αυστραλό Αλεξέι Πόπιριν. Ο νεαρός Ελβετός έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση στα προκριματικά όπου έχασε μόλις ένα σετ ενώ συνολικά τη φετινή σεζόν στο χορτάρι έχει μόλις μια ήττα και αυτή από τον πολύπειρο Άντι Μάρεϊ σε δύο πολύ κλειστά σετ.

Το βαρύ σερβίς του αριστερόχειρα Ελβετού θα αναμετρηθεί με το επίσης καλό σερβίς του Αυστραλού Πόπιριν, ο οποίος όμως εκτός του ότι έχει φέτος δύο νίκες και τέσσερις ήττες ,στο χόρτο δεν έχει να επιδείξει σημαντικά πράγματα στην επιφάνεια ούτε τα προηγούμενα χρονιά με αρνητικό ρεκόρ νικών-ηττών (16-18).

Τη νίκη του Στρίκερ την βρίσκουμε σε απόδοση 1.80 και θα αποτελέσει την βασική μας επιλογή στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Προσοχή στις ώρες έναρξης των παιχνιδιών καθώς οι πολλές αναβολές των τελευταίων ημέρων έχουν ανακατέψει πολύ το πρόγραμμα.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
13:00
Ράονιτς - Νόβακ
2
1.92
BET: 15 units
Μονό
13:00
Στρίκερ - Ποπίριν
1
1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις