Από Νορβηγία έως Ρουμανία για το 2.10

προγνωστικά

Με δύο αναμετρήσεις ασχολείται αυτή την Κυριακή ο #Bats σε αποδόσεις άνω του 1.90.

Ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος Νορβηγίας και ένα από το Euro U21 βρίσκονται στο προσκήνιο για τα προγνωστικά της ημέρας.

Προγνωστικά: Μπόντο/Γκλιμτ – Μόλντε

Μπορεί να πρόκειται για μάχη κορυφής αυτή την στιγμής, όμως σίγουρα είναι η δυνατότερη αναμέτρηση της σεζόν στην Eliteserien. Οι δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Νορβηγία, η Μπόντο/Γκλιμτ κι η Μόλντε αναμετρώνται στην έδρα της πρώτης. Οι γηπεδούχοι μοιάζουν να μην έχουν αντίπαλο μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκονται στην κορυφή και στο +8 από τη δεύτερη Τρόμσο (η οποία έχει παίξει ένα ματς λιγότερο). Για την περσινή πρωταθλήτρια τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Απέχει δώδεκα βαθμούς από την πρώτη θέση, μετά από δώδεκα αγωνιστικές έχοντας γκελάρει στα μισά παιχνίδια της.

Η ήττα της Μπόντο/Γκλιμτ με 2-0 από την Στρόμσγκοντσετ ήταν η πρώτη της στην σεζόν. Πλέον, έχει απολογισμό 10-1-0 και σίγουρα θα κοιτάξει να επιστρέψει στις νίκες. Εντός έδρας συνήθως παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο. Από την άλλη η Μόλντε επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το φτωχό 1-0 επί της Χάουγκεσουντ. Βρίσκεται μακριά από τον καλό εαυτό της και εκτός έδρας συνήθως υποφέρει, όπως δείχνουν οι τέσσερις ήττες σε έξι αγώνες μέχρι στιγμής. Ασφαλώς και αξίζει η στήριξη στο φαβορί, όταν αυτό δίνεται κοντά στο 1.80. Για να ενισχύσουμε λίγο την απόδοση θα πάμε με τον άσο & over 1,5, ο οποίος προσφέρεται στο 2.10 από τη Novibet.

Γαλλία U21 – Ουκρανία U21

Τέταρτος και τελευταίος προκριματικός του Euro U21 είναι αυτός ανάμεσα σε Γαλλία και Ουκρανία. Οι Γάλλοι αποτελούν ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, όπως φάνηκε κι από την πορεία τους στους ομίλους. Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με διαφορά τερμάτων στο +5 ο απολογισμός των «μπλε». Εύλογα δίνονται ως φαβορί απέναντι σε μια ομάδα χαμηλότερων κυβικών.

Από Νορβηγία έως Ρουμανία για το 2.10ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Από Νορβηγία έως Ρουμανία για το 2.10

Ωστόσο, η Ουκρανία απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν είναι. Όχι μόνο άφησε εύκολα πίσω της την Κροατία και τη Ρουμανία, κερδίζοντάς τες με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα, αλλά διεκδίκησε και την πρώτη θέση απέναντι στην Ισπανία. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 και για ένα γκολ η «φούρια ρόχα» τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου. Η ομάδα του Ροτάν έχει κάθε λόγο να αισθάνεται πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι από αυτό το ζευγάρι. Η συνέπειά της στο σκοράρισμα είναι κάτι που επίσης δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, καθώς έχει βρει δίχτυα στα τελευταία 18 ματς. Συνεπώς, αποκτά αξία το goal/goal, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.93 στη Novibet.

Combo
20:15
Μπόντο/Γκλιμτ - Μόλντε
1 & over 1,5
2.10
BET: 30 units
Μονό
22:00
Γαλλία U21 - Ουκρανία U21
Goal/goal
1.93
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις