Αγγλία U21 – Πορτογαλία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αγγλία U21 - Πορτογαλία U21 προγνωστικά

Αγγλία U21 – Πορτογαλία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Αγγλία U21 – Πορτογαλία U21 ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Αγγλία U21 – Πορτογαλία U21 προγνωστικά

  • «Στάδιο Ραμάζ Σενγκέλια» (14.700), Κουτάισι.
  • Διαιτητής: Ράντε Ομπρένοβιτς.
  • Στις δέκα αναμετρήσεις τους η Πορτογαλία έχει το προβάδισμα με πέντε νίκες έναντι τεσσάρων της Αγγλίας, και ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • Το no goal & under 2,5 έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία πέντε επίσημα μεταξύ τους ματς.

Ρεπορτάζ Αγγλία U21

Ήταν άψογη στη διαδικασία των ομίλων και πήρε πολύ εύκολα την πρώτη θέση με 3/3. Με χαρακτηριστική άνεση η Αγγλία επικράτησε με 2-0 της Γερμανίας στην τελευταία αγωνιστική και έκανε το απόλυτο. Παρότι βαθμολογικά δεν είχε κάποιο κίνητρο και ο Κάρσλεϊ άλλαξε αρκετούς από τους βασικούς, η ομάδα του παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο. Μόλις στο 4’ προηγήθηκε με γκολ του Άρτσερ, ενώ ο Έλιοτ διπλασίασε τα τέρματά της στο 21’. Οι Άγγλοι είχαν σπουδαίες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάστηκε η εξαιρετική παρουσία του Τράφορντ για να κρατήσουν το μηδέν. Τελικά, τα «τρία λιοντάρια» έκλεισαν την πρώτη φάση με τρεις νίκες και χωρίς να δεχτούν γκολ.

Stat attack: 2-3 γκολ σημειώθηκαν στα τελευταία τέσσερα ματς της.

Απουσίες: Στο 100% πλέον ο Άαρονς, πλήρης η ομάδα της Αγγλίας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Τράφορντ – Γκάρνερ, Κόλγουιλ, Χάργουντ-Μπέλις, Άαρονς – Σμιθ Ρόου, Τζόουνς, Ράμσεϊ, Γκιμπς-Γουάιτ – Μαντουέκε, Γκόρντον.

Αγγλία U21 - Πορτογαλία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Αγγλία U21 - Πορτογαλία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Πορτογαλία U21

Τέλος καλό, όλα καλά για την Πορτογαλία που παρότι βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, κατάφερε να πάρει την πρόκριση από τον πρώτο όμιλο. Μόνο με δική της νίκη και γκέλα της Ολλανδίας απέναντι στη Γεωργία θα μπορούσε να βρεθεί στα προημιτελικά. Το άλλο παιχνίδι έληξε 1-1, οπότε χρειαζόταν η ίδια να κάνει το καθήκον της απέναντι στο Βέλγιο. Ο Νέβες έδωσε προβάδισμα στους Πορτογάλους στο 56’ με εξαιρετικό βολέ, αλλά η ισοφάριση ήρθε μόλις εννιά λεπτά μετά. Τελικά, η ομάδα του Ζόρζε κέρδισε ένα αρκετά αμφισβητούμενο πέναλτι στα τελευταία λεπτά, το οποίο ο Ντάντας μετέτρεψε σε γκολ στο 89’. Με το 2-1 η Πορτογαλία εξασφάλισε την πρόκριση ως δεύτερη, πίσω από τη Γεωργία.

Stat attack: Στα τελευταία έξι παιχνίδια της επιτεύχθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Δύσκολα θα αλλάξει κάτι στη βασική εντεκάδα, καθώς δεν υπάρχουν θέματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπιάι – Ζε Κάρλος, Πενέτρα, Αμάρο, Ταβάρες – Νέβες, Ντάντας, Κόστα – Κονσεϊσάο, Νέτο, Φ. Σίλβα.

Αγγλία U21 - Πορτογαλία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Αγγλία U21 – Πορτογαλία U21

Ίσως πρόκειται για το πιο δυνατό ζευγάρι των προημιτελικών. Ανώτερη σε κάθε τομέα πάντως η Αγγλία όπως φάνηκε και στη φάση των ομίλων. Βάσει εικόνας, ίσως η Πορτογαλία να μην άξιζε να φτάσει ως εδώ. Έχει όμως τους παίκτες για να δυσκολέψει τα «τρία λιοντάρια». Και οι δύο ομάδες έμειναν στα 2-3 γκολ στα τρία ματς τους μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Ούτε εδώ περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ, δεδομένης και της σημασίας του αγώνα, οπότε αξίζει στο 2.00 της Fonbet η επιλογή των 2-3 γκολ.

Μονό
19:00
Αγγλία U21 - Πορτογαλία U21
2-3 γκολ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις