Κατερίνα Καινούργιου: Απίστευτο πώς ήταν στα 23 της! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο: Δείτε πώς ήταν η Κατερίνα Καινούργιου (BINTEO)

«Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας; Είμαι μια γλύκα»

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μιλήσει πολλάκις και ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει επιχειρήσει. Η ίδια μάλιστα δεν διστάζει να απαντήσει και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται, αναφέροντας πως δεν είναι η μοναδική που πέρασε την πόρτα του πλαστικού χειρουργού.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, καλεσμένη στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη, με τις δύο φίλες να θυμούνται τα πρώτα τηλεοπτικά βήματά τους στον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η παρουσιάστρια ζήτησε από τους συνεργάτες της να δείξουν πλάνα από εκείνη την εποχή, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να δείξει την αλλαγή επάνω της.

«Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας; Είμαι μια γλύκα», ήταν η πρώτη αντίδραση βλέποντας τον εαυτό της 15 χρόνια πριν στον «Πρωινό Καφέ», ενώ σχολίασε: «Μια χαρά γλυκό κοριτσάκι, φυσικότατο. Να σας πω την αλήθεια, κακώς πλαστικοποιήθηκα, πιο ωραία ήμουν τότε», πρόσθεσε, κλείνοντας.

Κατερίνα Καινούργιου: Απίστευτο πώς ήταν στα 23 της! (ΦΩΤΟ)ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Κατερίνα Καινούργιου: Απίστευτο πώς ήταν στα 23 της! (ΦΩΤΟ)

Κατερίνα Καινούργιου: Απίστευτο πώς ήταν στα 23 της! (ΦΩΤΟ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις