Υπερτερούν τα «λιοντάρια» στο 2.40

προγνωστικά

Επιστροφή στα ταμεία θέλει ο #Georgiou με την αναμέτρηση της Αγγλίας κόντρα στην Πορτογαλία για το Euro U21

Aφού δοκιμάσαμε για πρώτη φορά την τύχη μας στο MLS και δεν μας βγήκε το αποτέλεσμα που θέλαμε, κάνουμε στροφή στο Euro U21 που διεξάγεται στην Γεωργία και την προημιτελική φάση με το ματς της Αγγλίας κόντρα στην Πορτογαλία. Προχωράμε στα προγνωστικά της ημέρας.

Προγνωστικά: Αγγλία U21 – Πορτογαλία U21

Η Αγγλία μπαίνει στα προημιτελικά της διοργάνωσης σήμερα αντιμετωπίζοντας την Πορτογαλία, έχοντας κατορθώσει να αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις από τη φάση των ομίλων, εκεί όπου όχι μόνο τερμάτισε στην πρώτη θέση με το απόλυτο 3 στα 3 απέναντι σε Ισραήλ, Τσεχία και Γερμανία, αλλά κράτησε ανέπαφη την εστία της, ούσα η μοναδική στη διοργάνωση. Αυτή είναι η δεύτερη φορά στις τελευταίες 7 συμμετοχές για τα «λιοντάρια» που περνούν στη νοκ – άουτ φάση και πολλοί υποστηρίζουν πως αν περάσουν σήμερα το εμπόδιο των Πορτογάλων, τότε θα φτάσουν μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο 49χρονος Ιρλανδός τεχνικός Λι Κάρσλεϊ θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά την κατάρτιση της ενδεκάδας μιας και είδε στην τελευταία προπόνηση να τίθεται στη διάθεσή του ο Μαξ Άαρονς που επέστρεψε από ίωση ενώ αναμένονται αλλαγές και στην άμυνα σε σχέση με το τελευταίο ματς των ομίλων κόντρα στη Γερμανία με τους Τζέιμς Γκάρνερ, Τέιλορ Χάργουντ-Μπέλις και Λιβάι Κόλγουιλ να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, έχοντας πάρει τις απαιτούμενες ανάσες στο προηγούμενο ματς. Το ίδιο ισχύει και για τους επιθετικούς με τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ και τους Άντονι Γκόρντον και Έιντζελ Γκόμες να μάχονται για μια θέση την ίδια ώρα που ο Άρτσερ με τον Εμίλ Σμιθ Ρόου θα κάτσουν στον πάγκο.

Η Πορτογαλία από την πλευρά της κουβαλάει το άγχος και την πίεση μιας ολόκληρης χώρας, μιας και άπαντες θέλουν να επαναλάβει την πορεία της προηγούμενης διοργάνωσης όταν και έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Γερμανία με 1-0, έχοντας μάλιστα περάσει στα νοκ άουτ παιχνίδια τα εμπόδια της Ιταλίας και Ισπανίας με περιπετειώδη τρόπο. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, με τους Ίβηρες να τερματίζουν στην 2η θέση του ομίλου πίσω από την οικοδέσποινα Γεωργία από την οποία γνώρισαν την ήττα στην πρεμιέρα με 2-0, παραχώρησαν ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Ολλανδία και πήραν τη νίκη με 2-1 επί του Βελγίου χάρη σε γκολ του Τιάγκο Ντάντας, του ΠΑΟΚ, στο 89ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι.

Και μπορεί στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με την Αγγλία να έχουν επικρατήσει με πιο πρόσφατο το 2-0 στη φάση των ομίλων της προηγούμενης διοργάνωσης ωστόσο κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να πει ότι θα ξανασυμβεί. Ο Ρουί Ζόρζε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον στόπερ Τόμας Αραούχο ενώ μια θέση στην επίθεση διεκδικούν τόσο ο Ενρίκε Αραούχο που αγωνίζεται στην Γουότφορντ όσο και ο Βιτίνια της Μαρσέιγ.

Επιλέγουμε λοιπόν τον άσο και over 1.5 με απόδοση 2.40 στη Novibet.

Υπερτερούν τα «λιοντάρια» στο 2.40ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Υπερτερούν τα «λιοντάρια» στο 2.40

Combo
19:00
Αγγλία U21 - Πορτογαλία U21
1 & over 1.5
2.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις