Νορβηγία U19 – Ελλάδα U19 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Νορβηγία U19 - Ελλάδα U19 προγνωστικά

Νορβηγία U19 - Ελλάδα U19 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Νορβηγία U19 – Ελλάδα U19 ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Έλφσμποργκ – Χάμαρμπι προγνωστικά

  • «Στάδιο Σεντενάρι» (3.000), Τα’ Κάλι.
  • Διαιτητής: Γιόονας Γιαάνοβιτς.
  • Μοναδική συνάντηση των δύο ομάδων στο παρελθόν σε ένα φιλικό το 2014, που έληξε ισόπαλο 2-2.
  • Αυτή είναι η πέμπτη συμμετοχή της Νορβηγίας σε τελική φάση του Euro U19, ενώ για την Ελλάδα είναι η έκτη.
  • Ο συνολικός απολογισμός στη διοργάνωση είναι 4-3-9 για τη Νορβηγία και 8-5-10 για την Ελλάδα.

Ρεπορτάζ Νορβηγίας U19

Κάνοντας μια φοβερή πορεία στα προκριματικά, η Νορβηγία επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στην τελική φάση του Euro U19. Αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση του δέκατου ομίλου των προκριματικών, πίσω από την Σερβία και πάνω από τη Βόρεια Μακεδονία και το Σαν Μαρίνο, στη δεύτερη θέση κληρώθηκε με τη Ρουμανία, τη Βόρεια Ιρλανδία και την πανίσχυρη Γαλλία. Εκεί πέτυχε το 3/3 με αποκορύφωμα τη νίκη με 2-1 κόντρα στους Γάλλους και πήρε σπουδαία πρόκριση.

Stat attack: Μετρά πέντε συνεχόμενα over 2,5 σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

Απουσίες: Ξεχωρίζουν οι απουσίες των αμυντικών Ρόμπερτσεν και Γκιένγκαρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Ρι – Σόλχαϊμ, Χόπλαντ, Χαράμ, Εγκέλι – Χιόρτεσεθ – Βάσμπεργκ, Έντεγκορντ, Χάνσεν-Άαρεν, Σιέλντερουπ – Φλατάκερ.

Νορβηγία U19 - Ελλάδα U19 προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Νορβηγία U19 - Ελλάδα U19 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ελλάδας U19

Παραμένοντας αήττητη και στις δύο φάσεις των προκριματικών, η Ελλάδα εξασφάλισε την πρόκριση στο Euro U19 για πρώτη φορά από το 2015, όταν και ήταν διοργανώτρια. Προκρίθηκε «χέρι με χέρι» με την Τσεχία στην πρώτη φάση, με δύο νίκες και μία ισοπαλία, αφήνοντας αρκετά πίσω την Ελβετία και την Ανδόρα. Στην συνέχεια κλήθηκε να αντιμετωπίσει Σλοβακία, Ιρλανδία και Εσθονία. Νίκησε με το επιβλητικό 3-0 την Εσθονία στην πρώτη αγωνιστική, έμεινε στο 1-1 με τους Σλοβάκους στη δεύτερη και έκλεισε με νίκη 2-1 επί της Ιρλανδίας. Εν τέλει βρέθηκε και πάλι σε ισοβαθμία, και πάλι με απολογισμό 2-1-0, με την Σλοβακία, όμως λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων ήταν η ομάδα που πήρε την πρώτη θέση και την πρόκριση.

Stat attack: Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το under 3,5.

Απουσίες: Δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την αποστολή οι τραυματίες Αλεξίου, Χρήστου και Φίλωνας, καθώς κι ο Κούτσιας λόγω υποχρεώσεων με την Σικάγο Φάιρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μοναστηρλής – Δεληγιάννης, Καλογερόπουλος, Γεωργιάδης, Κεραμίτσης – Σμυρλής, Συμεωνίδης, Κώττας – Σπυράκος, Γκούμας, Τζίμας.

Νορβηγία U19 - Ελλάδα U19 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Νορβηγία U19 – Ελλάδα U19

Πιθανότατα αυτό το παιχνίδι θα είναι και το πιο καθοριστικό για τις δύο ομάδες όσον αφορά την πρόκριση. Η Ισπανία μοιάζει… άπιαστη, η Ισλανδία είναι βατός αντίπαλος οπότε μάλλον εδώ θα κριθεί ποια θα πάρει το προβάδισμα. Δίκαιο φαβορί η Νορβηγία όμως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την ελληνική ομάδα. Δεδομένου ότι είναι και πρεμιέρα, δεν περιμένουμε πολλά ρίσκα. Η ισοπαλία όμως θα επιτείνει το άγχος ενόψει της συνέχειας. Πάμε με τα 2-3 γκολ στο 1.97 της Fonbet.

Μονό
19:00
Νορβηγία U19 - Ελλάδα U19
2-3 γκολ
1.97
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις