Ειδικά και μακροχρόνιο στο Euro U21 έως 4.00

προγνωστικά

Με δύο επιλογές από τον πρώτο προημιτελικό και ένα μακροχρόνια στο Euro U21 επιστρέφει ο #Bats.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Ελπίδων συνεχίζεται με τη νοκ-άουτ, προσφέροντας σημεία σε ικανοποιητικές αποδόσεις για τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Γεωργία U21 – Ισραήλ U21

Αν δύο εκπλήξεις «τάραξαν» το ποδοσφαιρικό κοινό της Ευρώπης σε αυτή τη διοργάνωση, ήταν αυτή της Γεωργίας και του Ισραήλ. Η συνδιοργανώτρια Γεωργία κατάφερε να βγει ζωντανή από έναν όμιλο «θανάτου», με αντιπάλους την Πορτογαλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο και μάλιστα ως πρώτη. Από την άλλη, οι Ισραηλινοί βρέθηκαν για πρώτη φορά σε όλη τη διάρκεια των ομίλων σε θέση πρόκρισης στο τέλος του τρίτου αγώνα, όταν με το γκολ τους στο 81’ κέρδισαν με 1-0 την Τσεχία και την άφησαν εκτός συνέχειας.

Λαμβάνοντας υπόψη την παρουσία τους στους ομίλους, οι δύο ομάδες είναι… η μέρα με τη νύχτα. Η Γεωργία διαθέτει ταλέντο και παρότι κλήθηκε να αντιμετωπίσει τρία μεγάλα ονόματα, τερμάτισε πρώτη και αήττητη. Άντεξε όσο κι αν υπέφερε από την πίεση της Ολλανδίας, επέστρεψε από το 2-0 στο ματς με το Βέλγιο και νίκησε με σπουδαία εμφάνιση την Πορτογαλία. Αντιθέτως, το Ισραήλ εκμεταλλεύτηκε την αποκαρδιωτική εικόνα της Γερμανίας και με νίκη επί της μέτριας Τσεχίας «έκλεψε» την πρόκριση. Σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα της έδρας, δε γίνεται να μην στηρίξουμε τους φιλόδοξους Γεωργιανούς. Η πρόκριση της Γεωργίας αλλά και η νίκη της στην κανονική διάρκεια αποτελούν τις βασικές επιλογές μας, με απόδοση 1.74 και 2.42 αντίστοιχα στο Pamestoixima.gr.

Ό,τι δεν μπορούν οι άνδρες, μπορούν… τα παιδιά

Η φάση των ομίλων επεφύλασσε αρκετές εκπλήξεις σε αυτό το Euro U21. Η νικήτρια της προηγούμενης διοργάνωσης, Γερμανία, όχι μόνο έμεινε εκτός, αλλά τερμάτισε και στην τελευταία θέση του τρίτου ομίλου. Ολλανδία και Βέλγιο δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση από την εντυπωσιακή Γεωργία, ενώ κι η Ελβετία «έκλεψε» την πρόκριση από την Ιταλία σε μια τρελή τριπλή ισοβαθμία.

Ειδικά και μακροχρόνιο στο Euro U21 έως 4.00ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ειδικά και μακροχρόνιο στο Euro U21 έως 4.00

Αυτό που μας έχει διδάξει μέχρι στιγμής η διοργάνωση είναι ότι λίγες είναι οι σταθερές. Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία αποτελούν τις μόνες ομάδες που έδειξαν ικανές να θεωρούνται φαβορί για το τρόπαιο. Οι πρώτες δύο έκαναν το απόλυτο, ενώ η τρίτη είχε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Οι μπουκ παρόλα αυτά δείχνουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη «φούρια ρόχα», παρότι δεν είχε κανένα μεγάλο όνομα στον όμιλό της. Αναμφισβήτητα διαθέτει μια εξαιρετική φουρνιά, όμως οι εμφανίσεις της ήταν περισσότερο διεκπεραιωτικές. Η μοναδική ομάδα που παρουσίασε ικανοποιητικό πρόσωπο σε όλους τους τομείς ήταν η Αγγλία. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό, πλήρες σύνολο με δύο σχεδόν ισοδύναμες εντεκάδες. Μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί γκολ και υπερτερεί αμυντικά της Γαλλίας. Αντίθετα με την πρώτη ομάδα, στις μικρές ηλικίες τα «τρία λιοντάρια» έχουν αρκετές διακρίσεις. Θα εμπιστευτούμε, λοιπόν, αυτή την εξαιρετική γενιά τους και θα ποντάρουμε στο να κατακτήσουν το Euro U21, κάτι που τετραπλασιάζει στη Novibet.

Μονό
19:00
Γεωργία U21 - Ισραήλ U21
Πρόκριση Γεωργία
1.74
BET: 40 units
Μονό
19:00
Γεωργία U21 - Ισραήλ U21
1
2.42
BET: 25 units
Μακροχρόνιο
Euro U21
Νικητής: Αγγλία
4.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις