Ισπανία U21 – Ελβετία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ισπανία U21 - Ελβετία U21 προγνωστικά

Ισπανία U21 - Ελβετία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ισπανία U21 – Ελβετία U21 ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ισπανία U21 – Ελβετία U21 προγνωστικά

  • «Σούπερμπετ Αρένα-Γκιουλέστι» (14.047), Βουκουρέστι.
  • Διαιτητής: Έρικ Λάμπρεχτς.
  • Σε φιλικό: Ισπανία – Ελβετία 3-2.
  • Η Ισπανία έχει απολογισμό 4-1-1 απέναντι στην Ελβετία.
  • Πέντε από αυτά τα παιχνίδια ήταν επίσημα, κανένα όμως για την τελική φάση του Euro.
  • Σε τέσσερα από τα έξι μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Ρεπορτάζ Ισπανία U21

Μετά το 2/2 κόντρα σε Ρουμανία και Κροατία, με το οποίο εξασφάλισε την πρόκριση, η Ισπανία κλείδωσε και την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο στην τελευταία αγωνιστική. Οι πολλές αλλαγές στη βασική εντεκάδα δεν επηρέασαν την εικόνα της «φούρια ρόχα» στον αγώνα απέναντι στην Ουκρανία. Μετά από ένα ανεξήγητα ακυρωμένο γκολ του Ρικέλμε στο 20’ και μερικές καλές στιγμές, οι Ισπανοί έμειναν πίσω στο σκορ στο 43’ μετά από αντεπίθεση της Ουκρανίας. Η ισοφάριση ήρθε στο 49’ με αυτογκόλ του Ζελίζκο, δίνοντας και πάλι ευνοϊκό σκορ στην Ισπανία. Μια ασυνεννοησία στην άμυνα των Ιβήρων απέφερε ένα πέναλτι που έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Ουκρανούς στο 81’. Ωστόσο, ο Άμπελ Ρουίθ κατάφερε, ερχόμενος από τον πάγκο να πετύχει το τελικό 2-2, το οποίο έδωσε την ισοπαλία και την πρώτη θέση στην ομάδα του Ντένια.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία 13 ματς.

Απουσίες: Κανένα πρόβλημα τραυματισμού για τους Ισπανούς, που αναμένεται να επαναφέρουν τους βασικούς τους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τένας – Β. Γκόμεθ, Παρέδες, Πατσέκο, Μιράντα – Μπαένα, Σανθέτ, Μπλάνκο – Ρόδρι, Σ. Γκόμεθ, Ρουίθ.

Ισπανία U21 - Ελβετία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ισπανία U21 - Ελβετία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ελβετία U21

Η Ελβετία είχε την τύχη με το μέρος της στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, καθώς παρά τη βαριά ήττα από τη Γαλλία εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά. Μετά το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου, οι αδιάφοροι «μπλε» πέτυχαν τρία γκολ για να πάρουν άνετα τη νίκη και να αφήσουν στους τρεις βαθμούς τους Ελβετούς. Έτσι, η ομάδα του Ράμεν βρέθηκε σε τριπλή ισοβαθμία με Ιταλία και Νορβηγία με μία νίκη και δύο ήττες. Παρά το γεγονός ότι η διαφορά τερμάτων της ήταν στο -3, αντίθετα με τις άλλες δύο ομάδες που βρίσκονταν στο -1. Ωστόσο, ως κριτήριο ισοβαθμίας προηγούνται τα αποτελέσματα μεταξύ των συγκεκριμένων ομάδων. Η καθεμία είχε από μία νίκη και μία ήττα, ενώ κι η διαφορά τερμάτων σε αυτούς τους αγώνες ήταν στο μηδέν. Επομένως, αυτό που έκρινε την πρόκριση ήταν η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς, ένας τομέας που η Ελβετία υπερτερούσε. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα από το 1-0 της Νορβηγίας στο άλλο παιχνίδι θα την άφηνε εκτός συνέχειας, όμως τελικά αυτό επιβεβαιώθηκε κι οι «Νάτι» έγιναν η ομάδα που ακολούθησε τη Γαλλία στην επόμενη φάση.

Stat attack: Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Θα παραταχθεί πλήρης στην σημερινή αναμέτρηση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σαΐπι – Μπλουμ, Στεργίου, Αμεντά, Ομέραγκιτς – Τζασάρι, Σομ– Μάλες, Ιμέρι, Εντόι – Αμντούνι.

Ισπανία U21 - Ελβετία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Ισπανία U21 – Ελβετία U21

Η Ισπανία έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Είναι το φαβορί της διοργάνωσης κι αντιμετωπίζει μια ομάδα που… ούτε η ίδια δεν ξέρει πώς έφτασε ως εκεί. Όχι ότι είναι κακή η Ελβετία, αλλά χρειάστηκε το τέλειο αποτέλεσμα στο Ιταλία – Νορβηγία για να προκριθεί. Τρομερή συνέπεια επιθετικά αλλά και μεγάλη αστάθεια αμυντικά για τους Ελβετούς. Τα παιχνίδια τους πηγαίνουν σε υψηλό ρυθμό και σκορ και η Ισπανία δύσκολα θα το αλλάξει αυτό. Άσος και over 2,5 η επιλογή μας, σε απόδοση 2.20 στη Novibet.

Combo
22:00
Ισπανία U21 - Ελβετία U21
1 & over 2,5
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις