Από Ισλανδία… Ιρλανδία για το 1.95

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel αφήνει την Ισλανδία και πηγαίνει Ιρλανδία για την αναμέτρηση Σλίγκο Ρόβερς - Μποέμιανς και το 1.95.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Και σήμερα Παρασκευή δηλώνω «παρών» στο καθήκον, παρότι η ζέστη και η κάψα είναι τεράστια. Τελευταία ημέρα του Ιουνίου, ευελπιστούμε να κλείσουμε τον έκτο μήνα του έτους με κέρδος για τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος. Το «φτωχό» στοιχηματικό κουπόνι μας αναγκάζει να κάνουμε αναζητήσεις σε πιο ψαγμένες περιοχές. Κάπως έτσι θα φύγω από την Ισλανδία, όπου ταξίδεψα ψες, και θα μεταβώ στην Ιρλανδία.

Απόψε θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση Σλίγκο Ρόβερς – Μποέμιανς. Δεν με έχουν πείσει οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας. Γενικώς κάκιστη η εικόνα τους φέτος. Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε την περασμένη Παρασκευή, όπου γνώρισαν εκτός έδρας ήττα από την αδύναμη και ουραγό Γιου Σι Ντι με 2-1. Συν τοις άλλοις, λείπουν κομβικοί παίκτες, όπως οι Μπάκλεϊ, Ο’ Σάλιβαν, Μπόιλαν, Γουόλς, Φίνερτι, Κλάνσι, Χάρτμαν.

Η Μποέμιανς δεν είναι κακή ομάδα, όμως ψάχνει μία νίκη ψυχολογίας για να επαναφέρει το τρένο της στις ράγες και να κυνηγήσει εκ νέου μία θέση στην τριάδα. Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή θα μπορούσε κάλλιστα να επικρατήσει της πρωτοπόρου Σάμροκ Ρόβερς, παρουσίασε όμως αμυντικά προβλήματα.

Από Ισλανδία... Ιρλανδία για το 1.95ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Από Ισλανδία... Ιρλανδία για το 1.95

Όπως και να ‘χει, τα δεδομένα είναι τα εξής. Η Σλίγκο είναι κάκιστη και με απουσίες, ενώ η Μποέμιανς είναι δουλεμένη ομάδα, αλλά χρειάζεται μία νίκη ψυχολογίας. Εκτιμώ πως θα έχουμε γκολ και πως οι φιλοξενούμενοι δεν θα ηττηθούν. Κρατάω το Χ2 με over 1,5 στο 1.95.

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Combo
21:45
Σλίγκο Ρόβερς - Μποέμιανς
Χ2 & over 1,5
1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις