Στροφή… ισλανδική έως 1.90

ψαγμένα προγνωστικά

Στροφή στην... Ισλανδία και στην αναμέτρηση Φίλκιρ - Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ κάνει ο #Fidel ποντάροντας έως 1.90.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Στο 99,99% των περιπτώσεων, το διάβασμά μας για τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος είναι σωστό. Αφήνω και το 00,01% γιατί άνθρωποι είμαστε, μπορεί να κάνουμε και λάθος. Πάντοτε ωστόσο χρειαζόμαστε και τη βοήθεια της τύχης με το μέρος μας. Όπως για παράδειγμα στη στήλη της Δευτέρας, όπου η Ντάνταλκ έμεινε πίσω στο σκορ, δέχθηκε κόκκινη κάρτα, όμως εντέλει ισοφάρισε και μας πλήρωσε το goal/goal.

Στη σημερινή στήλη θα σας εκπλήξω. Θα ασχοληθώ με μία αναμέτρηση στην Ισλανδία. Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι Φίλκιρ – Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ μου κίνησε το ενδιαφέρον και αποφάσισα να ασχοληθώ. Μάλιστα, το… δυσκολότερο κομμάτι ήταν να βρω φωτογραφία. Έψαξα στα επίσημα site, στην google, εντέλει επιστράτευσα την επίσημα σελίδα στο twitter των φιλοξενούμενων.

Στροφή... ισλανδική έως 1.90ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Στροφή... ισλανδική έως 1.90

Η Φίλκιρ προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Κέφλαβικ. «ΟΚ», σκληροτράχηλη ομάδα, μετράει οχτώ σερί goal/goal, καθώς και τρεις σερί εντός έδρας αγώνες δίχως ήττα. Ως εκεί. Απέναντί της η Βίκινγκουρ που πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία, ούσα στην κορυφή της κατηγορίας. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Στιάρναν και πλέον δείχνει πως έχει βρει σταθερότητα αμυντικά.

Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, η Βίκινγκουρ θα το πάρει το παιχνίδι. Σε χαμηλή απόδοση το διπλό, θα το αγοράσω τόσο με over 1,5 στο 1.68, όσο και με over 2,5 στο 1.90.

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Combo
22:15
Φίλκιρ - Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
2 & over 1,5
1.68
BET: 50 units
Combo
22:15
Φίλκιρ - Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
2 & over 2,5
1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις