Απίστευτο: Ο Βασίλης Καρράς αλλάζει καριέρα και γίνεται…

Απίστευτο: Ο Βασίλης Καρράς αλλάζει καριέρα και γίνεται...

Βασίλης Καρράς – Αυτές είναι οι νέες επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Αμερική

Μετά από αρκετούς μήνες αποχής από τις πίστες, λόγω της περιπέτειας υγείας του, ο Βασίλης Καρράς επιστρέφει σύντομαι καλλιτεχνικά. Τόσο στις πίστες, όσο και δισκογραφικά.

Εκτός από το τραγούδι, ο πολυαγαπημένος καλλιτέχνης φαίνεται πως είναι έτοιμος να ξεκινήσει νέες επαγγελματικές δραστηριότητες εκτός Ελλάδας, καθώς το ελαιόλαδο του ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αμερική.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο Βασίλης Καρράς ασχολήθηκε με τη γη. Και μάλιστα όχι ερασιτεχνικά. Κατέχει μία μεγάλη έκταση στο Κοκκινοχώρι Καβάλας εδώ και αρκετά χρόνια, παράγει τα δικά του προϊόντα και ζει από την πώλησή τους. Το αγρόκτημα του Καρρά βρίσκεται σε υψόμετρο 200 μέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου.

Η «Φάρµα Καρρά» ξεκίνησε την πορεία της τη δεκαετία του 2000. Έκτοτε προσπαθεί να διατηρήσει τα παραδοσιακά προϊόντα, στοχεύοντας σε νέες καλλιέργειες για την περιοχή, ενώ το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παράγει έχει βρεβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα προϊόντα που προσφέρει η φάρμα του έχουν παραχθεί µε οικολογικές μεθόδους, χωρίς τη χρήση βλαβερών χημικών παρασκευασμάτων. Επίσης, στον ίδιο χώρο μπορούν να τελεστούν γάμοι και βαπτίσεις, στο μικρό κτιστό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.

Απίστευτο: Ο Βασίλης Καρράς αλλάζει καριέρα και γίνεται...ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Απίστευτο: Ο Βασίλης Καρράς αλλάζει καριέρα και γίνεται...

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις