Λίγα αλλάζουν στο φινάλε των ομίλων

προγνωστικά

Δύο προτάσεις από τις σημερινές αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής στους ομίλους του Euro U21 για τον #Bats.

Το παζλ των προημιτελικών ολοκληρώνεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Ελπίδων με τέσσερα παιχνίδια σε τρίτο και τέταρτο όμιλο. Σε δύο από αυτά προκύπτουν επιλογές σε εξαιρετικές αποδόσεις για τα προγνωστικά της Τετάρτης.

Προγνωστικά: Ισραήλ U21 – Τσεχία U21

Ισραήλ και Τσεχία κατάφεραν να παραμείνουν αλώβητες στα παιχνίδια με τη Γερμανία και πλέον μάχονται για την πρόκριση στην προημιτελική φάση. Οι Τσέχοι έχουν το πλεονέκτημα καθώς κέρδισαν το δικό τους παιχνίδι με 2-1 και μετρούν τρεις βαθμούς, έναντι του ενός βαθμού των Ισραηλινών από την πρώτη αγωνιστική. Με τη «νασιονάλμανσαφτ» επίσης στον ένα βαθμό, η ισοπαλία είναι αρκετή για να δώσει την πρόκριση στα «μικρά λιοντάρια». Αντιθέτως, η ομάδα του Λουζόν πρέπει να κερδίσει σήμερα, αλλά και να μην κερδίσουν οι Γερμανοί για να προκριθεί.

Με βάση αυτά που έχουμε δει, η Τσεχία έχει οπωσδήποτε τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στην επόμενη φάση. Έβγαλε μέταλλο απέναντι στη Γερμανία, έδειξε καλά σημάδια παρά την ήττα κόντρα στην Αγγλία και τώρα είναι πολύ κοντά σε κάτι που εξαρχής έμοιαζε με υπέρβαση. Η τελείως παθητική εικόνα του Ισραήλ στα δύο πρώτα ματς δε μας δίνει αιτία να το στηρίξουμε. Εν τέλει, πάμε με το Χ2 & over 1,5 στο 1.85 της WinMasters.

Ελβετία U21 – Γαλλία U21

Ιδανικό ξεκίνημα έκαναν στις δύο πρώτες αγωνιστικές οι παίκτες της Γαλλίας, πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες. Στο μεγάλο ματς με την Ιταλία χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης, αφού δε μέτρησε καθαρό γκολ των Ιταλών, για να επικρατήσει με 2-1. Στην συνέχεια κέρδισε με 1-0 τη Νορβηγία για να φτάσει τους έξι βαθμούς και να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης. Ένας βαθμός είναι αρκετός για να της δώσει την πρωτιά, την οποία μπορεί να πάρει υπό προϋποθέσεις ακόμα και με ήττα. Από την άλλη, δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση, αν και πρακτικά μοιάζει πολύ δύσκολο να την χάσει.

Λίγα αλλάζουν στο φινάλε των ομίλωνΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Λίγα αλλάζουν στο φινάλε των ομίλων

Σε αρκετά πιο δυσμενή θέση η Ελβετία αυτή την στιγμή με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα. Ξεκίνησε ιδανικά με το 2-1 επί της Νορβηγίας, όμως έχασε με 3-2 από την Ιταλία. Μαζί με τους «ατζούρι» στους τρεις βαθμούς αλλά και με μειονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, οι Ελβετοί δεν έχουν απολύτως στα χέρια τους στην πρόκριση. Οπωσδήποτε αυτό που θα κοιτάξουν να κάνουν είναι να κερδίσουν, κι αν έρθει το δώρο από το άλλο παιχνίδι ήρθε. Αν αναλογιστούμε την επιθετική δεινότητα των «Νάτι», μάλλον η Γαλλία θα προσπαθήσει να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο για να πάρει την πρώτη θέση. Αυτό σημαίνει μια πιο συγκροτημένη εμφάνιση με κύριο στόχο την αποφυγή της ήττας. Λογικό, λοιπόν, να μείνει το παιχνίδι στην ισοπαλία. Πόσο μάλλον αν η Νορβηγία κάνει την έκπληξη με νίκη επί της Ιταλίας, που τότε η ισοπαλία θα ευνοεί και την Ελβετία. Προς το Χ κινούμαστε με απόδοση 3.80 στη Novibet.

Combo
19:00
Ισραήλ U21 - Τσεχία U21
Χ2 & over 1,5
1.85
BET: 50 units
Μονό
21:45
Ελβετία U21 - Γαλλία U21
Χ
3.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις