Σκοράρουν οι Ιρλανδοί

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel αναλύει την αναμέτρηση Ντάνταλκ - Σεντ Πάτρικς και καταλήγει σε μονό αποδεκτό.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Η αλήθεια είναι πάντοτε μία και δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Ατυχέστατη η προηγούμενη εβδομάδα, γι’ αυτό άλλωστε έγραψα μονάχα δύο στήλες με ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος. Ακόμη, είχαμε και τις Εθνικές εκλογές εχθές. Αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία, συγκρατημένα χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ, τρία κόμματα δεξιότερα της κυβέρνησης στη Βουλή, αλλά και η… Ζωή Κωνσταντοπούλου μεταξύ των 300ων.

Ψιλοχαμούλης έγινε στα μίντια. Τόσο στις τηλεοράσεις, όσο και στα tweetέρια. Εγώ βέβαια δεν θα πτοηθώ. «ΟΚ», αυτό είναι το αποτέλεσμα, τι να κάνουμε δηλαδή; Πρέπει να προχωρήσουμε, να το αποδεχθούμε και να περάσουμε στα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος.

Σκοράρουν οι ΙρλανδοίΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Σκοράρουν οι Ιρλανδοί

Στη σημερινή στήλη θα ασχοληθώ με την Ιρλανδία και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση Ντάνταλκ – Σεντ Πάτρικς. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες απέναντι σε σκληροτράχηλους αντιπάλους την περασμένη Παρασκευή. Η Ντάνταλκ κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Ντροχέντα, η Σεντ Πάτρικς εντός τη Σέλμπουρν με 1-0. Και οι δύο ομάδες ξόδεψαν ενέργεια, αλλά παρουσίασαν αποτελεσματικότητα και κυνισμό στην τελική προσπάθεια.

Φέτος, οι άμυνες των δύο ομάδων δεν με έχουν πείσει. Το αντίθετο συμβαίνει με τις επιθέσεις τους, καθώς καταφέρνουν να βρίσκουν δίχτυα συχνά. Μάλιστα, η Ντάνταλκ μετράει τρεις σερί νίκες και η Σεντ Πάτρικς πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές. Το goal/goal στο μεταξύ τους προσφέρεται στο 1.70 από τη Novibet και θα το κρατήσω για τη στήλη της Δευτέρας.

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
21:45
Ντάνταλκ - Σεντ Πάτρικς
Goal/goal
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις