Αγγλία U21 – Γερμανία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αγγλία U21 - Γερμανία U21 προγνωστικά

Αγγλία U21 - Γερμανία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Αγγλία U21 – Γερμανία U21 ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Αγγλία U21 – Γερμανία U21 προγνωστικά

  • «Ατζαραμπέτ Αρένα» (20.383), Μπατούμι.
  • Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγιεφ.
  • Σε φιλικό: Αγγλία – Γερμανία 3-1.
  • Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες μετρά η Γερμανία στα έξι τελευταία παιχνίδια απέναντι στην Αγγλία.
  • Σε επίσημους αγώνες η Αγγλία έχει το προβάδισμα, με δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα στους τελευταίους επτά κόντρα στη Γερμανία.
  • Το goal/goal & over 2,5 επαληθεύτηκε σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς.
  • Η Αγγλία έχει ήδη προκριθεί και μάλιστα ως πρώτη, ενώ η Γερμανία χρειάζεται νίκη και ήττα της Τσεχίας από το Ισραήλ για να πάρει τη δεύτερη θέση.

Ρεπορτάζ Αγγλία U21

Τυπική στις υποχρεώσεις της, η Αγγλία κέρδισε άνετα με 2-0 κόντρα στο Ισραήλ και εξασφάλισε από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική την πρόκριση αλλά και την πρωτιά στον όμιλο. Ο Γκόρντον άνοιξε το σκορ στο 15’ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκιμπς-Γουάιτ από τα αριστερά, δίνοντας από νωρίς τον ρόλο του οδηγού στα «τρία λιοντάρια». Οι Άγγλοι άγγιξαν το 2-0 στο 49’ με τον Μαντουέκε, ο οποίος έχασε τεράστια ευκαιρία για το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση. Ο Σμιθ Ρόου πέτυχε τελικά το δεύτερο για την ομάδα του με εξαιρετικό σουτ στο 68’, ενώ λίγο έλειψε να γίνει και το 3-0 με χαμένο τετ-α-τετ του Άρτσερ στο 74’. Αδιάφορη θα μπει στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στη Γερμανία, καθώς ήδη έχει στο μυαλό της τον προημιτελικό που θα ακολουθήσει.

Stat attack: Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της για τα τελικά του Euro σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Πιθανότατα θα επιστρέψει ο Άαρονς που είχε χάσει το ματς με το Ισραήλ λόγω ασθένειας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Τράφορντ – Άαρονς, Χάργουντ-Μπέλις, Μπράνθγουεϊτ, Τόμας – Σμιθ Ρόου, Τζόουνς, Σκιπ, Έλιοτ – Άρτσερ, Γκόρντον.

Αγγλία U21 - Γερμανία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Αγγλία U21 - Γερμανία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Γερμανία U21

Η Γερμανία όχι μόνο δεν επανόρθωσε για την τεράστια γκέλα της πρεμιέρας απέναντι στο Ισραήλ, αλλά έκανε αρκετά χειρότερα τα πράγματα στη δεύτερη αγωνιστική. Με την ήττα της με 2-1 από την Τσεχία παρέμεινε στον ένα βαθμό και πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Σέικ έδωσε προβάδισμα στους Τσέχους στο 33’, κόντρα στη ροή του αγώνα. Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες, η Γερμανία βρήκε την ισοφάριση χάρη σε άψογο τελείωμα του Στίλερ στο 70’. Ωστόσο, παρά την κυριαρχία της και τις 28 τελικές που πραγματοποίησε η «Νασιονάλμανσαφτ», εν τέλει όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αλλά έχασε και τον βαθμό της ισοπαλίας. Με σουτ από κοντά που κόντραρε και άλλαξε πορεία, ο Βίτικ σκόραρε το νικητήριο γκολ για τους Τσέχους και τους χάρισε μια υπερπολύτιμη νίκη. Πλέον, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και θα χρειαστεί ένας ιδανικός συνδυασμός αποτελεσμάτων για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά η κάτοχος του τροπαίου.

Stat attack: Έχει κερδίσει μόλις δύο από τα τελευταία οκτώ ματς της.

Απουσίες: Χωρίς προβλήματα ενόψει του αποψινού ματς, καθώς πιθανότατα ο τραυματισμός του Στίλερ στα τέλη του προηγούμενου αγώνα δε θα τον κρατήσει εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Ατουμπόλου – Βάγκνομαν, Μπίσεκ, Ματρισιάνι, Νετζ – Κράους, Κάιτελ, Στίλερ – Χουσέινμπασιτς – Μουκοκό, Σάντε.

Αγγλία U21 - Γερμανία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Αγγλία U21 – Γερμανία U21

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον επομένως υπάρχει λογική στον φαβοριτισμό των Γερμανών. Και στα δύο πρώτα ματς είχαν πλήθος ευκαιριών, όμως απέτυχαν να ξεπεράσουν το ένα γκολ. Ακόμα και με αλλαγές στην εντεκάδα η Αγγλία μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Θα παίξει και για το γόητρο απέναντι σε μια παραδοσιακά μεγάλη αντίπαλο. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ αλλά γκολ περιμένουμε να δούμε. Αξίζει ο διπλασιασμός της Novibet για την επιλογή των 2-3 γκολ.

Μονό
19:00
Αγγλία U21 - Γερμανία U21
2-3 γκολ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις