Πορτογαλία U21 – Βέλγιο U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Πορτογαλία U21 - Βέλγιο U21 προγνωστικά

Πορτογαλία U21 - Βέλγιο U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Πορτογαλία U21 – Βέλγιο U21 ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Πορτογαλία U21 – Βέλγιο U21 προγνωστικά

  • «Στάδιο Μιχέιλ Μέσκι» (27.223), Τιφλίδα.
  • Διαιτητής: Γουίλι Ντελαζόντ.
  • Μόλις μία φορά βρέθηκαν αντιμέτωπες στο παρελθόν οι δύο ομάδες, μένοντας στο 0-0 για τους ομίλους του Euro 2007.
  • Το Βέλγιο χρειάζεται νίκη για να προκριθεί, ενώ μπορεί να το πετύχει και με ισοπαλία σε περίπτωση που η Ολλανδία φέρει ίδιο ή χειρότερο αποτέλεσμα κόντρα στη Γεωργία. Για την Πορτογαλία αρκεί μόνο η νίκη σε συνδυασμό με ήττα της Ολλανδίας.

Ρεπορτάζ Πορτογαλία U21 

Παρότι βρέθηκε κοντά σε μια σπουδαία νίκη επί της Ολλανδίας, εν τέλει αρκέστηκε μια ισοπαλία που την έφερε σε δύσκολη θέση. Η Πορτογαλία προηγήθηκε με τον Αλμέιδα στο 20’, ενώ είχε κοντέψει να βρεθεί πίσω στο σκορ ένα λεπτό πριν. Από τότε προσπάθησε να διατηρήσει το προβάδισμα και για ένα διάστημα τα κατάφερνε καλά. Οι «οράνιε» άργησαν να γίνουν ουσιαστικοί αλλά τελικά βρήκαν δίχτυα με τον Μπρόμπεϊ στο 78’ και ισοφάρισαν σε 1-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Μόλις έναν βαθμό μετρούν μετά από δύο παιχνίδια οι Πορτογάλοι και, όντες ουραγοί, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Εννοείται πως μόνο η νίκη τούς βολεύει, αλλά ακόμα κι αυτή μπορεί να μην αποδειχθεί αρκετή αν δεν προκύψει ευνοϊκό αποτέλεσμα από το άλλο παιχνίδι.

Stat attack: Και στα τελευταία πέντε ματς της έχουν σημειωθεί 2-3 γκολ.

Απουσίες: Πλήρης η Πορτογαλία μετά την επιστροφή του Τόμας Αραούχο από τιμωρία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπιάι – Ζε Κάρλος, Πενέτρα, Τ. Αραούχο, Ταβάρες – Νέβες, Ντάντας, Αλμέιδα – Κονσεϊσάο, Νέτο, Ε. Αραούχο.

Πορτογαλία U21 - Βέλγιο U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Πορτογαλία U21 - Βέλγιο U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Βέλγιο U21

«Αυτοκτόνησε» στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής το Βέλγιο, καθώς έχασε τεράστια ευκαιρία να «αγκαλιάσει» την πρόκριση με νίκη επί της Γεωργίας. Ο Ντε Κάιπερ άνοιξε το σκορ στο 15’ κι ο Ραμαζάνι έδωσε πλεονέκτημα δύο τερμάτων στους «κόκκινους διαβόλους» στο 38ο λεπτό. Με εξαιρετικό τελείωμα ο Τσιταϊσβίλι μείωσε στο 51’ για τους διοργανωτές, οι οποίοι σιγά-σιγά έπαιρναν όλο και περισσότερο αέρα στο παιχνίδι. Ένας κακός υπολογισμός του Φάντεφοορντ στην σέντρα του Αζαρόβι έδωσε την ευκαιρία στον Γκουλιασβίλι να πετύχει εύκολα το 2-2 στο 87’, κόβοντας δύο σημαντικούς βαθμούς από το Βέλγιο. Σίγουρα θα ήταν πιο άνετη η ομάδα του Ματάισεν αν κέρδιζε το παιχνίδι, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί την κατάσταση υπό τον έλεγχό της, καθώς αν κερδίσει περνάει στην επόμενη φάση.

Stat attack: Δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία δέκα επίσημα ματς.

Απουσίες: Παραμένουν χωρίς κάποιο πρόβλημα τραυματισμού οι Βέλγοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Φάντεφοορντ – Σικέ, Ντεμπάστ, Ντε Βίντερ, Ντε Κάιπερ – Ντε Κετελέρε, Κεϊτά, Βρανξ, Φερτέσεν – Οπεντά, Ραμαζάνι.

Πορτογαλία U21 - Βέλγιο U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Πορτογαλία U21 – Βέλγιο U21

Ματς ζωής και θανάτου για τις δύο ομάδες από όπου κι αν το πιάσει κανείς. Το ότι υπάρχει σενάριο που με νίκη η Πορτογαλία αποκλείεται και που το Βέλγιο με ισοπαλία προκρίνεται δείχνει ποια από τις δύο ομάδες καίγεται περισσότερο για το τρίποντο. Οι μπουκ συνεχίζουν να εμπιστεύονται τους Ίβηρες παρά την κακή εικόνα τους μέχρι στιγμής, καθώς διαθέτουν ποιότητα στο ρόστερ τους. Αδικείται έτσι το Βέλγιο που είχε καλή εικόνα κατά διαστήματα στα δύο προηγούμενα ματς και έχει κι αυτό ορισμένες μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σε μια διοργάνωση που ήδη έχουν γίνει σπουδαίες εκπλήξεις, το να μείνει εκτός συνέχειας από τόσο νωρίς η προηγούμενη φιναλίστ δε μοιάζει τόσο απίθανο. Πάμε με το Χ2 & over 1,5 με απόδοση 2.20 στη Novibet.

Combo
19:00
Πορτογαλία U21 - Βέλγιο U21
Χ2 & over 1,5
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις