Το φρούριο και οι γερόλυκοι

Το φρούριο και οι γερόλυκοι

Προγνωστικά στοιχήματος από τα μεταμεσονύχτια παιχνίδια της Ρίβερ Πλέιτ και της Φλαμένγκο έχει ο #Mertzanidis.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες. Αφήνουμε πίσω τις εθνικές, οι οποίες μας τα χαλάσανε τις τελευταίες μέρες αφού η Γαλλία δεν ήταν σοβαρή κόντρα σε μία αρκετά καλή Ελλάδα, ενώ το αήττητο του Κοσόβου σταμάτησε στη Λευκορωσία. Αυτές τις ημέρες δεν έχουμε πολλά ενεργά πρωταθλήματα για αυτό θα ασχοληθούμε με την Λατινική Αμερική και τις χώρες της. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Ρίβερ Πλέιτ η οποία υποδέχεται στο «Μονουμεντάλ» την Ινστιτούτο Κόρντομπα. Βρίσκονται σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι αφού είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα με διαφορά επτά βαθμών από την άλλη ομάδα της Κόρντομπας, την Ταγιέρες. Η μισητή αντίπαλος και η περσινή πρωταθλήτρια Μπόκα βρίσκεται 21 βαθμούς πίσω και είμαστε ακόμα στην 21 αγωνιστική! Ακλόνητο φαβορί οι γηπεδούχοι στα μάτια μου που δύσκολα σπάει.

  • Συνεχίζουμε με τη γειτονική Βραζιλία και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Μπραγκαντίνο με τη Φλαμένγκο. Αμφότερες κάνουν τρομερές εμφανίσεις εκτός συνόρων και έχουν εξασφαλίσει κατά πάσα πιθανότητα το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εντός συνόρων η Φλαμένγκο έχει κύριο στόχο το πρωτάθλημα και όπως φαίνεται θα παλέψει μέχρι τέλος με την Παλμέιρας για την κατάκτηση. Σήμερα πιστεύω θα δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες αφού η Φλαμένγκο δυσκολεύεται στα εκτός.

  • Στην Κοριτίμπα θα ταξιδέψει η Ιντερνασιονάλ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι σε δέκα αγωνιστικές για αυτό βρίσκονται και στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Πιο έμπειρη ομάδα η Ιντερνασιονάλ η οποία βρίσκεται σε ανοδική πορεία αφού είναι έξι ματς αήττητη. Επιλέγουμε το διπλό με κάλυψη στο draw no bet.

  • Μένουμε Βραζιλία, αφού στο Πόρτο Αλέγκρε η Γκρέμιο θα υποδεχτεί την Αμέρικα Μινέιρο. Ο γνωστός Λουίς Σουάρεζ πιστεύω θα βρει τον τρόπο του και θα σκοράρει απέναντι στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Το φρούριο και οι γερόλυκοιΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Το φρούριο και οι γερόλυκοι

  • Η Βάσκο Ντε Γκάμα θα κοντραριστεί με την Γκόιας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αρκετά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα και να έχουν ένα κοινό μεγάλο πρόβλημα το οποίο είναι η άμυνα. Σε όλα τους τα παιχνίδια φέτος έχουν δεχτεί γκολ και πιστεύω σήμερα άνετα μπορούμε να δούμε τον άσο με τουλάχιστον τρία γκολ στο παιχνίδι το οποίο μας πληρώνει κάτι παραπάνω από τρεις φορές τα λεφτά μας.

  • Τέλος, κλείνουμε με ένα παιχνίδι από τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, το Σπορτ ΡεσίφεΓιουβεντούδε. Με ακόμα έναν γερόλυκο θα ασχοληθούμε σε αυτό το ματς αφού ο Βάγκνερ Λοβ φαίνεται να περνάει δεύτερη νιότη μιας και μετράει οκτώ γκολ σε δέκα παιχνίδια.

Trixie (4 στήλες Χ 5 units) απόδοσης 11.10
01:00
Γκρέμιο - Αμέρικα Μινέιρο
Γκολ Σουάρεζ
2.30
01:45
Ρίβερ Πλέιτ - Ινστιτούτο Κόρντομπα
Γκολ Μπελτράν
2.10
03:30
Σπορ Ρεσίφε - Γιουβεντούδε
Γκολ Βάγκνερ Λοβ
2.30
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
01:45
Ρίβερ Πλέιτ - Ινστιτούτο Κόρντομπα
1 & over 1,5
1.50
03:30
Μπραγκαντίνο - Φλαμένγκο
Goal/goal ή over 2,5
1.50
BET: 45 units
Μονό
03:00
Κοριτίμπα - Ιντερνασιονάλ
2 dnb
1.81
BET: 50 units
Combo
02:00
Βάσκο Ντε Γκάμα - Γκόιας
1 & over 2,5
3.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις