Οι απίστευτες ατάκες Λιάγκα για Light

Οι απίστευτες ατάκες Λιάγκα για Light

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας!

Η συνέντευξη του Light στην εκπομπή Πρωινό, έδωσε το έναυσμα στον Γιώργο Λιάγκα να πει πως βλέπει πρόοδο στον τράπερ, αλλά παράλληλα τόνισε πως καλό θα ήταν να μην πάει στην εκπομπή.

«Χαίρομαι πραγματικά πολύ για την πρόοδο του συγκεκριμένου ανθρώπου. Είναι δουλευταράς, επενδύει στον εαυτό του και πρέπει να διαβάζει γιατί μιλάει όλο και καλύτερα ελληνικά σε σχέση με άλλους ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά και δεν μπορούν να εκφράσουν μια πρόταση σωστά».

«Βγάζει μια γλύκα το τελευταίο διάστημα, δεν το έπαιξε μαγκιά. Του λέω μπράβο γιατί ανθρώπινα έχει μια πολύ θετική εξέλιξη. Καλά κάνει και δεν έρχεται σε μένα γιατί πιστεύω ότι θα τον κάνω τόσο αλοιφή, θα του βγάλω τόσο γλυκά πράγματα του ανθρώπου του συγκεκριμένου».

«Πιστεύω έχει μια πολύ καλή καρδιά και είναι ένα πονεμένο παιδί, φτωχόπαιδο. Θα τον κάνω τόσο αλοιφή που θα βάλουμε τα κλάματα μαζί και θα του ανατρέψω την εικόνα του σκληρού και μάγκα που όλοι αυτοί οι τράπερ πρέπει να έχουν. Καλά κάνεις και δεν έρχεσαι. Για άλλο λόγο βέβαια, αλλά καλά κάνεις και δεν έρχεσαι».

Οι απίστευτες ατάκες Λιάγκα για LightΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις