Σοκαρισμένος ο Μουτσινάς με τη εμφάνιση της Παναγιώταρου

Νίκος Μουτσινάς: «Ποτέ ένας άνδρας δεν μου έχει ξαναπεί…»!

Τα… είδε όλα ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε μέσα από το Καλό Μεσημεράκι τις ξεχωριστές εμφανίσεις των καλλιτεχνών και των προσώπων της showbiz που έδωσαν το παρών στα βραβεία MAD VMA.

Ωστόσο, ο έμπειρος παρουσιαστής έμεινε άναυδος με την περίπτωση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Παιδιά ο χωρισμός αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τους ανθρώπους. Είναι χωρισμένη κι είναι χωρισμένη… στα δύο το βλέπουμε. Είναι ωραίο. Αν δεν το βάλει αυτό και η Παναγιώταρου, ποιος θα το βάλει;» είπε αρχικά.

«Απλά δεν… Δεν νιώθεις τον αέρα παραπανίσια στα μάγουλα; Το ρούχο εκείνη που είναι έχει ύφασμα. Με ταράζει, είναι σαν να της κάνουν πριν την λιποαναρρόφηση που σε ζωγραφίζουν με την κιμωλία. Θα ήθελα να φύγουμε παρόλα αυτά από την εντυπωσιακή εικόνα που βλέπουμε, την οριακά γυμνή και να μείνουμε στο βλέμμα όταν ανέβει ξανά η κάμερα… Είναι στενοχωρημένη για τον χωρισμό» συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Σοκαρισμένος ο Μουτσινάς με τη εμφάνιση της ΠαναγιώταρουΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Σοκαρισμένος ο Μουτσινάς με τη εμφάνιση της Παναγιώταρου

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις