Με πάθος για την πρόκριση έως 8.40

προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις σήμερα στα προκριματικά του EURO 2024 από τον #TheMagician, συνδυάζοντας έδρες, φόρμα και πολλά γκολ.

Καλημέρα σας. Στο τελευταίο άρθρο μας, όλα πήγαν όπως ακριβώς τα γράψαμε. Εξαίρεση το combo της Ελβετίας που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 85% κατοχή και στο δεύτερο μέρος δεν σκόραρε, αλλά δέχτηκε γκολ από την Ανδόρα για το τελικό 2-1 υπέρ της. Πάμε όμως να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Το Παρίσι στο δρόμο της πρόκρισης

Εκκίνηση με το παιχνίδι στο Παρίσι. Η Γαλλία νίκησε εύκολα με 3-0 το Γιβραλτάρ την Παρασκευή και με τους εννέα βαθμούς σε τρία παιχνίδια βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Δεν έχει δεχτεί ακόμη τέρμα ενώ επιθετικά έχει πολλές και αξιόπιστες λύσεις. Λίγες οι αλλαγές στον τελευταίο αγώνα, έπαιξαν πολλοί βασικοί θέλοντας ο Ντεσάμπ να τους διατηρήσει σε εγρήγορση, εν όψει του σημερινού ματς που ολοκληρώνει ουσιαστικά την σεζόν. Δεν θ’ αδιαφορήσει στο παιχνίδι καθώς θέλει να τελειώνει με υπόθεση πρόκριση όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Η Εθνική Ελλάδος από την άλλη, κέρδισε εντός έδρας πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1 την Ιρλανδία. Έβγαλε πολλές φάσεις, είχε ωραίες συνεργασίες σ’ όλο το γήπεδο αλλά της έλειψε πολλές φορές η σωστή τελική προσπάθεια, παρά την νίκη. Οι παίχτες που απαρτίζουν το κέντρο της ομάδας φαίνεται να τραβάνε το μεγαλύτερο κουπί, μιας και οι επιθετικοί  στερούνται το εύκολο γκολ. Επίσης ο Πογιέτ γνωρίζει ότι μόνο με μαζική άμυνα σήμερα πολύ πιθανόν να μην πάρει ούτε την ισοπαλία, έχοντας ν’ αντιμετωπίσει την πολυτάλαντη επιθετική γραμμή των γηπεδούχων. Για ν’ αυξήσουμε όμως τις ελπίδες πρόκρισης η αποφυγή της ήττας θα ήταν θετικό αποτέλεσμα. Στο πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου, αναζητείται ώριμο και ποιοτικό ποδόσφαιρο από τους διεθνείς, κάτι το οποίο έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής.

Η Γαλλία μπροστά στο κοινό της θα κυνηγήσει ασφαλώς την νίκη αλλά η εθνική μας ομάδα μπορεί να φθάσει στην επίτευξη ενός τέρματος. Επιλογή μας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.55 στην Νovibet.

Με πάθος για την πρόκριση έως 8.40ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Με πάθος για την πρόκριση έως 8.40

Ακόμα σκοράρουν

Η Τουρκία πέρασε με 3-2 από την έδρα της Λετονίας, δεχόμενη ισοφάριση στο 94′ αλλά στο 95′ ο Καβεσί σκόραρε με κεφαλιά για να χαρίσει στους φιλοξενούμενους ένα υπερ-πολύτιμο τρίποντο. Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως ακριβώς το περιμέναμε, με πολλές φάσεις και γκολ. Έτσι οι γείτονες μ’ αυτή την νίκη έπιασαν κορυφή με έξι βαθμούς σε τρία παιχνίδια, έναντι των τεσσάρων βαθμών σε δύο αγώνες των Κροατών. Τώρα επιστρέφουν εντός έδρας, στην Σαμσούντα συγκεκριμένα, ώστε ν’ αποσπαστούν ακόμα περισσότερο σ’ ενδεχόμενη νίκη. Η άμυνα όμως δεν λέει να διορθώσει τα κακώς κείμενα, δεχόμενη σταθερά όχι μόνο αρκετές φάσεις αλλά και γκολ.

Η Ουαλία όσο καλή ήταν στα δύο πρώτα παιχνίδια με Κροατία (1-1) και Λετονία (1-0) , τόσο κακή ήταν στην εντός έδρας ήττα από την Αρμενία με 4-2. Προηγήθηκε στο 10′ αλλά στο 66′ ήταν πίσω στο σκορ με 3-1. Μείωσε στο 72′ αλλά τρία λεπτά αργότερα δέχτηκε κι άλλο τέρμα για να απογοητεύσει τους φιλάθλους της. Πρόωρος τελικός το σημερινό παιχνίδι καθώς με ήττα θα ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης. Καλή επιθετικά αλλά με πολλά αμυντικά κενά, δείχνει να μοιάζει αρκετά με την σημερινή της αντίπαλο.

Σημαντικό παιχνίδι για την έκβαση του ομίλου και για τις δύο ομάδες, όπου καμία δεν σκέφτεται την ήττα. Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 2.15 στην Νovibet.

Λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού (κυρίως για τους Ουαλούς) και σε συνδυασμό με τις ανεπαρκείς άμυνες των δύο ομάδων θα κρατήσουμε και το goal/goal και over 3,5 με απόδοση 4.20 στην Νovibet.

Προγνωστικά: Η ώρα της αλλαγής

Θα κλείσουμε τα προγνωστικά μας μ’ ένα fun bet. Στον όγδοο όμιλο, ο οποίος έχει έξι ομάδες, οι τέσσερις ισοβαθμούν με έξι βαθμούς στη πρώτη θέση. Η γηπεδούχος Σλοβενία, κέρδισε Καζακστάν εκτός και Σαν Μαρίνο εντός, για να χάσει στον τελευταίο αγώνα εκτός από την Φιλανδία με 2-0, αν και δικαιούται ένα γκολ. Η φιλοξενούμενη Δανία κέρδισε δύσκολα εντός Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία, ενώ ηττήθηκε με 3-2 από το Καζακστάν εκτός με ανατροπή (0-2 πρώτο ημίχρονο) στο δεύτερο ημίχρονο. Σε ανοδική τροχιά βρίσκονται οι Σλοβένοι και εάν εκμεταλλευτούν την έδρα τους στα προκριματικά, θα βρεθούν σε πολύ πλεονεκτική θέση όσον αφορά την πρόκριση. Η Δανία αντίθετα, δεν μας δείχνει το καλό πρόσωπο που την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, ειδικά με αντιπάλους μέτριας δυναμικότητας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι αναγνωρισμένης αξίας παίχτες της δεν μπορούν να φύγουν με το διπλό από την Λιουμπλιάνα. Δεν κερδίζει πειστικά,  ενώ οι αντίπαλοι φθάνουν εύκολα στα καρέ της.

Θεωρώ τους φιλοξενούμενους καλύτερη ομάδα, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν μια καλή ευκαιρία σήμερα να εκμεταλλευτούν την μέτρια κατάσταση των Δανών. Θα επιλέξουμε τον άσο και over 2,5 με απόδοση 8.40 στην Βetshop.

Καλή επιτυχία

Δυάδα απόδοσης 5.48
21:45
Γαλλία - Ελλάδα
Goal/goal & over 2,5
2.55
21:45
Τουρκία - Ουαλία
Οver 2,5
2.15
BET: 20 units
Μονό
21:45
Τουρκία - Ουαλία
Goal/goal & over 3,5
4.20
BET: 10 units
Funbet
21:45
Σλοβενία - Δανία
1 & over 2,5
8.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις