ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ισχυρά φαβορί στο 2.88

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ισχυρά φαβορί στο 2.88

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Ισχυρά φαβορί στο 2.88

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ισχυρά φαβορί στο 2.88

προγνωστικά

Πεντάδα επιλογών για τον #Bats αυτή τη Δευτέρα, και πάλι φυσικά από τα προκριματικά του Euro.

Από 1.87 έως 2.88 φτάνουν οι αποδόσεις στα σημερινά προγνωστικά με δύο συνδυαστικές και τρεις μονές επιλογές.

Προγνωστικά: Ουκρανία – Μάλτα

Στην Τρνάβα της Σλοβακίας, η Ουκρανία αντιμετωπίζει τη Μάλτα. Τυπικά γηπεδούχοι οι Ουκρανοί που πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στην προκριματική φάση του Euro την περασμένη Παρασκευή. Παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο ημίχρονο από τη Βόρεια Μακεδονία, έκαναν την ολική ανατροπή και πήραν το τρίποντο. Απόψε έχουν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Ελκυστικό το 2.88 της Novibet για τη νίκη της Ουκρανίας με over 2,5 αλλά και χωρίς να δεχτούν γκολ.

Ισραήλ – Ανδόρα

Το Ισραήλ χρειάστηκε να «φτύσει αίμα» για να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Λευκορωσία, όμως στο τέλος τα κατάφερε. Παρότι έχανε μέχρι το 84’, εν τέλει έκανε την ανατροπή με γκολ του Βάισμαν (85’) και του Γκλουχ (90+2’), δύο παικτών που ήρθαν από τον πάγκο. Έτσι οι Ισραηλινοί πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα και με νίκη απόψε μπαίνουν γερά στη μάχη της πρόκρισης. Η Ανδόρα ποιοτικά είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου, ωστόσο μέχρι στιγμής δείχνει πως δεν σκοπεύει να γίνει «σάκος του μποξ». Μετά την ήττα με 2-0 εντός από τη Ρουμανία ακολούθησε η ισοπαλία στην έδρα του Κοσόβου. Ακόμα και απέναντι στο μεγάλο φαβορί του ομίλου, την Ελβετία, η Ανδόρα έπεσε μαχόμενη (1-2) την Παρασκευή. Έχει ήδη υπερβάλλει εαυτόν και στην έδρα μιας δυνατής αντιπάλου όπως το Ισραήλ δύσκολα θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Κι εδώ πάμε με τον άσο & no goal & over 2,5, με απόδοση 2.88 στη Novibet.

Αγγλία – Βόρεια Μακεδονία

Οι διεθνείς της Αγγλίας έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν την σεζόν με μια εύκολη νίκη μπροστά στο κοινό τους. Η Βόρεια Μακεδονία δεν είναι κακή ομάδα, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι τέτοια που δεν της επιτρέπει να ονειρεύεται θετικό αποτέλεσμα στο «Γουέμπλεϊ». Φυσικά, η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται σε αστείες αποδόσεις. Δεδομένου ότι πολλοί από τους παίκτες τους αρχίζουν ήδη να σκέφτονται τις διακοπές του καλοκαιριού μετά από μια πολύ μεγάλη και απαιτητική σεζόν, ίσως να μην αποδώσουν και στο 100%. Αυτό που περιμένουμε είναι να επιχειρήσουν να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι και να χρειαστεί απλώς να διαχειριστούν το αποτέλεσμα στην συνέχεια. Γι’ αυτό βρίσκουμε αξία στο 2.35 της Novibet για το over 1,5 ημιχρόνου.

Προγνωστικά: Σλοβενία – Δανία

Πάμε σε ένα παιχνίδι χωρίς προδιαγεγραμμένο νικητή και με ουσιαστικό ενδιαφέρον όσον αφορά το αποτέλεσμα. Σλοβενία – Δανία στη Λιουμπλιάνα σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση. Αρκετά μπερδεμένη είναι η κατάσταση στον όγδοο όμιλο, καθώς τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν στους έξι βαθμούς. Δύο εξ αυτών είναι κι οι σημερινοί μονομάχοι. Η Σλοβενία ηττήθηκε με 2-0 στη Φινλανδία κι έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Δανία κέρδισε δύσκολα τη Βόρεια Ιρλανδία με 1-0.

Ασφαλώς και οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν από πλευράς ποιότητας, όμως από το Μουντιάλ και μετά δεν παρουσιάζουν το ίδιο ενθαρρυντικό πρόσωπο που είχαν προηγουμένως σε Euro, προκριματικά Μουντιάλ και Nations League. Κι η γηπεδούχος απογοήτευσε στο Ελσίνκι, βλέποντας το σερί τεσσάρων νικών της να σταματά. Πάντως, είχε ευκαιρίες και άξιζε ένα γκολ το οποίο μπορεί να βρει απόψε μπροστά στους φιλάθλους της. Πάμε με το αμφίτερμα στο εξαιρετικό 2.05 της Fonbet.

Ισχυρά φαβορί στο 2.88ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ισχυρά φαβορί στο 2.88

Τουρκία – Ουαλία

Κλείνουμε με τον τέταρτο όμιλο και μια εξίσου δυνατή συνάντηση μεταξύ Τουρκίας και Ουαλίας. Οι δύο ομάδες ηγούνται στην κούρσα της πρόκρισης αυτή την στιγμή, έχοντας παίξει βέβαια ένα ματς παραπάνω από την Κροατία. Αμφότερες προέρχονται από δραματικές αναμετρήσεις γεμάτες γκολ, με αντίθετα αποτελέσματα όμως. Η Τουρκία πέρασε δύσκολα από τη Λετονία νικώντας με 3-2, σε ένα παιχνίδι που ισοφαρίστηκε στο 90+4’ και πέτυχε το γκολ της νίκης στο 90+5’. Από την άλλη, η Ουαλία παρά την κυριαρχία της έχασε με 4-2 από την Αρμενία εντός έδρας και απώλεσε το πλεονέκτημα που είχε με την ισοπαλία μέσα στην Κροατία την πρώτη αγωνιστική. Ένα επίπεδο πιο πάνω βρίσκονται οι Τούρκοι που ψάχνουν την πρώτη νίκη στην έδρα τους για τα προκριματικά. Πολύ ψηλά ο άσος για ένα τέτοιο ματς, θα τον επιλέξουμε στη WinMasters με απόδοση 1.86.

Combo
19:00
Ουκρανία - Μάλτα
1 & no goal & over 2,5
2.88
BET: 25 units
Combo
21:45
Ισραήλ - Ανδόρα
1 & no goal & over 2,5
2.88
BET: 25 units
Μονό
21:45
Αγγλία - Βόρεια Μακεδονία
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.35
BET: 25 units
Μονό
21:45
Σλοβενία - Δανία
Goal/goal
2.05
BET: 35 units
Μονό
21:45
Τουρκία - Ουαλία
1
1.86
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις