Η πρόκριση μένει ανοιχτή στο 3.30

προγνωστικά

Η δράση στα προκριματικά του Euro συνεχίζεται με τον #Bats να ξεχωρίζει πέντε σημεία από το κουπόνι του Σαββάτου.

Τέσσερα μονά κι ένα ειδικό περιλαμβάνονται στα σημερινά προγνωστικά, με αποδόσεις από 2.01 έως 3.30.

Προγνωστικά: Μαυροβούνιο – Ουγγαρία

Στην έδρα του μαχητικού Μαυροβουνίου δοκιμάζεται η Ουγγαρία για τον 7ο προκριματικό όμιλο. Αμφότερες έχουν τρεις βαθμούς, με τους γηπεδούχους να έχουν παίξει δύο αγώνες και τους φιλοξενούμενους έναν. Αμφότερες επίσης επικράτησαν κόντρα στη Βουλγαρία. Το Μαυροβούνιο με 1-0 εκτός έδρας και η Ουγγαρία με 3-0 στο γήπεδό της. Για τους Μαυροβούνιους ακολούθησε η ήττα με 2-0 από τη γειτόνισσα Σερβία εντός έδρας.

Μία νίκη στα τελευταία έξι ματς μετρά η ομάδα του Ραντούλοβιτς, ενώ οι Μαγυάροι τρέχουν σερί τριών νικών. Επί Ρόσι η Ουγγαρία δείχνει να έχει ανέβει επίπεδο, καθώς ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να διαχειριστεί την όποια ποιότητα διαθέτει στο ρόστερ του. Απέναντι σε μια ομάδα που δεν αποτελεί φόβητρο, αξίζει να πάμε με το φαβορί όταν δίνεται σε τιμές άνω του διπλασιασμού. Διπλό με απόδοση 2.19 στην Betshop η επιλογή μας.

Νορβηγία – Σκωτία

Στο Όσλο η Νορβηγία δίνει μια καθοριστική αναμέτρηση κόντρα στην Σκωτία. Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί αρκετά απρόσμενα μέχρι στιγμής στον πρώτο όμιλο. Οι Σκωτσέζοι βρίσκονται στην κορυφή με έξι βαθμούς, χάρη στις νίκες επί της Κύπρου (3-0) και της Ισπανίας (2-0). Ακολουθεί η «φούρια ρόχα» και μετά βρίσκουμε τη Νορβηγία με μόλις έναν βαθμό. Αν η ήττα με 3-0 από την Ισπανία ήταν εντός προγράμματος, σίγουρα το 1-1 στη Γεωργία βάζει σε μπελάδες τους Σκανδιναβούς. Αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους σε αυτή την προκριματική φάση κι από νωρίς παίρνει χαρακτήρα τελικού. Ποιοτικά η Νορβηγία υπερτερεί και έχει μονάδες όπως ο Χάαλαντ κι ο Έντεγκαρντ που από μόνες τους μπορούν να κρίνουν το παιχνίδι. Κι εδώ πολύ ψηλά η νίκη του φαβορί, για την ακρίβεια στο 2.09 ο άσος στη Novibet, και θα τον τιμήσουμε.

Νησιά Φερόε – Τσεχία

Στον πέμπτο όμιλο ξεχωρίζει η αναμέτρηση Νησιά Φερόε – Τσεχία. Η πρωτοπόρος Τσεχία ξεκίνησε ιδανικά με το 3-1 επί της Πολωνίας, της βασικής της ανταγωνίστριας για την κορυφή. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς άφησε δύο βαθμούς στο εκτός έδρας ματς με τη Μολδαβία (0-0). Εξακολουθεί να έχει υπό τον έλεγχό της την κατάσταση, κι εφόσον και η δεύτερη θέση της δίνει την πρόκριση δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Απλώς καλείται να κάνει το καθήκον της σε παιχνίδια όπως το σημερινό. Επικίνδυνο ματς επειδή τα Νησιά Φερόε τα τελευταία χρόνια δεν είναι απλώς ένας «σάκος του μποξ». Αυτό αποδείχθηκε και στο εκτός έδρας παιχνίδι τους με τη Μολδαβία, στο οποίο πήραν την ισοπαλία με 1-1. Ωστόσο, η ομάδα του Σίλχαβι έχει την ποιότητα και την σοβαρότητα για να φύγει με ένα άνετο διπλό και να επιστρέψει στις νίκες. Πολύ χαμηλά, όπως αναμενόταν το διπλό και αντ’ αυτού θα πάμε με το να σκοράρει η Τσεχία και στα δύο ημίχρονα, στο 2.01 της Novibet.

Προγνωστικά: Ισλανδία – Σλοβακία

Η δεύτερη θέση στον 10ο όμιλο παίζεται ανάμεσα σε τρεις ομάδες. Δύο από αυτές, η Ισλανδία κι η Σλοβακία, αντιμετωπίζουν η μία την άλλη στο Ρέικιαβικ. Βαθμολογικά το προβάδισμα είναι με τους φιλοξενούμενους. Με το 2-0 επί της Βοσνίας «διόρθωσαν» το κάζο της πρώτης αγωνιστικής, στην οποία έμειναν στο 0-0 με το Λουξεμβούργο εντός έδρας. Από την άλλη οι Ισλανδοί απογοήτευσαν στην πρεμιέρα καθώς δέχτηκαν βαριά ήττα από τους Βόσνιους με 3-0, αλλά επανόρθωσαν με το εμφατικό 7-0 στην έδρα του Λιχτενστάιν. Πρόκειται για δύο μέτριες ομάδες που δεν απέχουν ιδιαίτερα ποιοτικά. Σε μια τέτοια κρίσιμη αναμέτρηση δύσκολα θα πάρουν μεγάλα ρίσκα κι η άμυνα θα αποκτήσει πρωταρχική σημασία. Είναι από τα ματς που «φωνάζουν» ισοπαλία, και με απόδοση 3.30 στη Novibet δε γίνεται να μην την επιλέξουμε.

Η πρόκριση μένει ανοιχτή στο 3.30ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Η πρόκριση μένει ανοιχτή στο 3.30

Πορτογαλία – Βοσνία & Ερζεγοβίνη

Απόλυτο φαβορί του ομίλου είναι φυσικά η Πορτογαλία. Οι εμφανίσεις της απέναντι σε Λιχτενστάιν και Λουξεμβούργο (παρότι πρόκειται για τις δύο πιο αδύναμες ομάδες στον όμιλο) το απέδειξαν και με το παραπάνω, και μοιάζει ασφαλές να πούμε ότι η «σελεσάο» θα είναι μια από τις δύο ομάδες που θα βρίσκεται στο Euro. Η Βοσνία & Ερζεγοβίνη επιδιώκει να γίνει η δεύτερη, έχοντας να ανταγωνιστεί την Ισλανδία και την Σλοβακία. Η εκτός έδρας παρουσία της είναι απογοητευτική εδώ και πάνω από έναν χρόνο, αλλά ακόμα και σε ανεπιτυχή αποτελέσματα καταφέρνει μερικές φορές να βρει δίχτυα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο να το καταφέρει σήμερα, αλλά όχι ακατόρθωτο. Αξίζει το ποντάρισμα στο over 0,5 των φιλοξενούμενων, με απόδοση 2.36 στην Betshop.

Μονό
19:00
Μαυροβούνιο - Ουγγαρία
2
2.19
BET: 20 units
Μονό
19:00
Νορβηγία - Σκωτία
1
2.09
BET: 20 units
Ειδικό
21:45
Νησιά Φερόε - Τσεχία
Τσεχία να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
2.01
BET: 20 units
Μονό
21:45
Ισλανδία - Σλοβακία
Χ
3.30
BET: 13 units
Μονό
21:45
Πορτογαλία - Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Βοσνία & Ερζεγοβίνη over 0,5
2.36
BET: 17 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις