Η νέα γενιά βάζει γκολ και βγάζει αξία

Βέλγιο - Καναδάς

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει σήμερα με προγνωστικό για τα προκριματικά του Euro σε τιμές αξίας κοντά στον διπλασιασμό.

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα μία ημέρα ξεκινάει με δράση και αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro. Το μενού στα προγνωστικά περιλαμβάνει μία αναμέτρηση και ένα σημείο το οποίο περιέργως έχει παραμείνει ψηλά και εμείς… καλούμαστε να το χτυπήσουμε, οπότε πάμε δυνατά για να δούμε τι έχει το αποψινό πρόγραμμα.

Προγνωστικά: Η νέα γενιά κάνει την διαφορά

Βέλγιο – Αυστρία απόψε το βράδυ, στο πιο «εμπορικό» παιχνίδι της βραδιάς. Εάν διεξαγόταν πριν 3 χρόνια ίσως και στην πράξη να ήταν αλλά φέτος τα ρόστερ των δύο ομάδων και ειδικά των γηπεδούχων διαφέρουν αρκετά. Οι Βέλγοι κατεβάζουν την νέα γενιά τους, η οποία έχει κυρίως πιτσιρίκια, έχει έναν Λουκάκου και έναν Τίλεμανς, ενώ θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Ντε Μπρόινε. Επίσης διαβάζουμε αρκετά τις τελευταίες ημέρες πως ο προπονητής Τεντέσκο θέλει να χρησιμοποιήσει τους αναπληρωματικούς τερματοφύλακες ώστε να δώσει ανάσες στον κουρασμένο Κουρτουά.

Η νέα γενιά βάζει γκολ και βγάζει αξίαΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Η νέα γενιά βάζει γκολ και βγάζει αξία

Όπως και να έχει ο Γερμανός παίζει επίθεση, με την ομάδα να σκοράρει έξι τέρματα τις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις με αυτόν στο πάγκο. Από την άλλη ο Ράγκνικ είναι πιο τεχνικός προπονητής, προτιμάει άμεσο παιχνίδι και η Αυστρία δεν έχει στο DNA της… το κατενάτσιο οπότε θα παίξει σχετικά ανοιχτά.

Έχει αξία το Over 2,5 στο 1.88 για αρκετούς λόγους, το ματς ειδικά άμα έχει σκορ στο πρώτο 25λεπτο θα ανοίξει σίγουρα, με το Βέλγιο να δείχνει ικανό να το βγάλει μόνο του. Κρατάμε αυτό και συνεχίζουμε δυναμικά.

 

Μονό
21:45
Βέλγιο - Αυστρία
Over 2,5
1.88
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις