Έχει το μομέντουμ η Εθνική έως 2.70

ψαγμένα προγνωστικά

Ελλάδα - Ιρλανδία στο σημερινό μενού του #Fidel με αποδόσεις στο 2.20 και στο 2.70.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Μπορεί τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να έχουν αισίως ολοκληρωθεί, όμως η σεζόν και τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος δεν τελείωσαν. Πλέον, αναμένεται να παίξουμε μπαλίτσα με τις -λιγότερο- αγαπημένες Εθνικές ομάδες.

Απόψε, η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την αντίστοιχη της Ιρλανδίας στην «OPAP Arena» για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών. Προηγουμένως, το σύνολο του Γκουστάβο Πογιέτ είχε επικρατήσει του Γιβραλτάρ με 3-0, ενώ έκανε και το ρεπό του.

Έχει το μομέντουμ η Εθνική έως 2.70ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Έχει το μομέντουμ η Εθνική έως 2.70

Ο Πογιέτ αναμένεται να εμπιστευτεί αυτούς που ξέρει καλά για ακόμα μια φορά. Ερωτηματικό αποτελεί ο παίκτης που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο φορμαρισμένος Γιακουμάκης ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στον Παυλίδη.

Ο κόσμος αναμένεται να στηρίξει την Εθνική μετά από καιρό, έχοντας ως έξτρα κίνητρο το νεόχτιστο γήπεδο της ΑΕΚ, που θα δώσει έξτρα δυναμική. Τους τελευταίους μήνες, η Εθνική παρουσιάζεται ανανεωμένη, ελκύει το κοινό. Μπορεί σε όμιλο με Γαλλία και Ολλανδία η κατάσταση για την πρόκριση να είναι δύσκολη, όμως οι… ήρωες πολεμούν σαν τους Έλληνες.

Με τον άσο σε απόδοση 2.20 από τη Fonbet θα κινηθώ. Ακόμη, εκτιμώ πως το μομέντουμ είναι υπέρ της Εθνικής και θα ποντάρω και στα ομαδικά over 1,5 των Ελλήνων διεθνών στο εξαιρετικό 2.70 από την ίδια εταιρεία.

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
21:45
Ελλάδα – Ιρλανδία
1
2.20
BET: 25 units
Μονό
21:45
Ελλάδα – Ιρλανδία
Ελλάδα over 1,5
2.70
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις