Αμυντικές δυναμικές μέχρι 2.50

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη προγνωστικών η οποία ακουμπάει το 2.50 με σημεία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Καλησπέρα σε όλους. Πέμπτη σήμερα και είναι μία ημέρα με αρκετές αναμετρήσεις, σε ένα γεμάτο κουπόνι. Μπορεί να μην υπάρχουν οι πιο δημοφιλείς επιλογές ωστόσο έχουμε ξεχωρίσει τρία σημεία που αξίζει κάποιος να επενδύσει επάνω τους και εμείς θα στραφούμε εκεί, προτείνοντας και ένα… μακροχρόνιο έκπληξη! Προχωράμε με τα προγνωστικά της ημέρας.

EuroBasket γυναικών με άρωμα Ελλάδας

  • Ξεκίνημα με EuroBasket γυναικών και την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Μαυροβούνιο. Η Εθνική μας χρειάζεται νίκη σε αυτό το ματς ώστε να καπαρώσει την δεύτερη θέση στον όμιλο. Η αντίπαλος της παίζει κατά κύριο λόγο άμυνα και δεν διαθέτει την φαντασία της δικής μας ομάδας, αλλά ούτε και τις λύσεις. Το παιχνίδι θα πάει χαμηλά αλλά και στην δύναμη. Εκεί υπερέχουν οι Ελληνίδες, οι οποίες μπορούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Το διπλό για την Εθνική μας βρίσκεται στο αποδεκτό 1.80.
  • Στα μακροχρόνια του τουρνουά αξίζει ένα ποντάρισμα στην νικήτρια Γαλλία. Διαθέτει εξαιρετικό κορμό, με πολλές καλές σουτέρ και βέβαια βάθος. Στο 2.50 πληρώνει, αρκετά καλά.

Προγνωστικά: Βράδυ με Ισπανία και… Μπολομπόι

  • Το βράδυ έχουμε το Game 4 των ελληνικών τελικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο Τζόελ Μπολόμποι είναι με διαφορά το κρυφό όπλο του Μπαρτζώκα, αφού μπαίνει και δίνει ενέργεια και στις δύο μεριές του παρκέ. Το να βάλει δύο δίποντα βρίσκεται σε απόδοση 1.72, αποδεκτή αφού συνήθως καρφώνει 2-3 φορές την μπάλα.
  • Ισπανία – Ιταλία και ποδόσφαιρο στο Nations League. Οι Ισπανοί έχουν μία… τάση σε αυτή την διοργάνωση, αφού πάνε καλά από την ημέρα που φτιάχτηκε. Παράλληλα ο Ντε Λα Φουέντε είναι πιο έξυπνος προπονητής από τον Τικι-τάκα Ενρίκε και θα χτυπήσει στην δεδομένη κόπωση των Ιταλών, οι οποίοι έχουν βάση με παίκτες κουρασμένους και απογοητευμένους της Ίντερ. Θα πάρει την πρόκριση η Ισπανία πιστεύουμε, εύκολα ή δύσκολα, ο Μαντσίνι φτιάχνει μία νέα Εθνική Ιταλίας κάπως… ξένη και μακριά από τα πρότυπα της μετά το Euro. Στο 1.70 και αυτό.

Αμυντικές δυναμικές μέχρι 2.50ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Αμυντικές δυναμικές μέχρι 2.50

Μονό
12:15
Μαυροβούνιο - Ελλάδα
2
1.80
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
Νικητής EuroBasket Women
Γαλλία
2.50
BET: 10 units
Ειδικό
21:15
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Μπολομπόι over 1,5 δίποντα
1.72
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ισπανία - Ιταλία
Πρόκριση: Ισπανία
1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις