Βέλγιο – Αυστρία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Βέλγιο - Αυστρία προγνωστικά

Βέλγιο - Αυστρία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Βέλγιο – Αυστρία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Βέλγιο – Αυστρία προγνωστικά

  • «Κινγκ Μπόντουιν» (50.093), Βρυξέλλες.
  • Διαιτητής: Ζερόμ Μπρισάρ.
  • Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 14 φορές, με την Αυστρία να αναδεικνύεται νικήτρια τις εννιά, το Βέλγιο τις δύο και τρία ματς να λήγουν ισόπαλα.
  • Ωστόσο, όλες οι νίκες της Αυστρίας ήρθαν από το διάστημα 1925-1959 και όλες ήταν σε φιλικές αναμετρήσεις, με το Βέλγιο έκτοτε να μετρά μία νίκη σε φιλικό και μία νίκη και τρεις ισοπαλίες σε προκριματικά Euro.
  • Σε οκτώ από τα 14 μεταξύ τους παιχνίδια έχει επιβεβαιωθεί το goal/goal & over 2,5. Μάλιστα, σε επτά από αυτά σημειώθηκαν over 4,5 γκολ και το όριο του over 6,5 ξεπεράστηκε τέσσερις φορές.

Ρεπορτάζ Βελγίου

Άκρως θετικό ήταν το ντεμπούτο του Ντομένικο Τεντέσκο στον πάγκο του Βελγίου, καθώς συνδυάστηκε με νίκη με 3-0 στην έδρα της Σουηδίας. Με τον Λουκάκου να οργιάζει οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην προκριματική φάση του Euro. Ο στράικερ της Ίντερ πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 35’, στο 49’ και στο 83’. Ακολούθησε η νίκη με 3-2 σε φιλικό κόντρα στη Γερμανία. Ένα τρομερό ξεκίνημα για τους Βέλγους αποδείχθηκε αρκετό για να πάρουν τη νίκη, καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο προηγούνταν ήδη με 2-0. Ο Ντε Μπρόινε, ο οποίος «σέρβιρε» τα τέρματα των Καράσκο και Λουκάκου πέτυχε το 3-1 για την ομάδα του, με τη Γερμανία να μειώνει προσωρινά στο 44’ με τον Φούλκρουγκ και να πετυχαίνει το τελικό 3-2 στο φινάλε.

Stat attack: Στα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Ξεχωρίζει η απουσία του υπερπολύτιμου Ντε Μπρόινε λόγω τραυματισμού. Δεν κλήθηκαν επίσης οι Τροσάρ, Ονανά, Μενιέ, , Μέρτενς, Καστέλς, Τοργκάν Αζάρ και Ντε Κετελέρε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καστάν, Φαές, Βερτόνγκεν, Τεατέ – Τίλεμανς, Ντεντονκέρ, Μανγκαλά – Λουκεμπάκιο, Καράσκο, Λουκάκου.

Βέλγιο - Αυστρία προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Βέλγιο - Αυστρία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Αυστρίας

Ξεπέρασε εύκολα τα εμπόδια του Αζερμπαϊτζάν και της Εσθονίας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς προκριματικών. Με επιβλητική εμφάνιση κέρδισε με 4-1 στην πρεμιέρα χάρη σε εξαιρετική εμφάνιση των Ζάμπιτσερ και Μπαουμγκάρτνερ. Δύο γκολ και μια ασίστ ο πρώτος, ένα γκολ και μια ασίστ ο δεύτερος, με τον Γκρέγκοριτς να πετυχαίνει επίσης από ένα γκολ. Εξίσου κυριαρχική ήταν και απέναντι στους Εσθονούς η Αυστρία, με το σκορ να μην παίρνει τόσο μεγάλες διαστάσεις. Το χαμένο πέναλτι του Γκρέγκοριτς στο 17’ ακολουθήθηκε από γκολ των φιλοξενούμενων λίγα λεπτά αργότερα. Μετά από ένα εφιαλτικό πρώτο μέρος, η ομάδα του Ράγκνικ παρότι δυσκολεύτηκε, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Ο Κάιντζ ισοφάρισε στο 68’ και 20 λεπτά μετά ο Γκρέγκοριτς εξιλεώθηκε, πετυχαίνοντας το τελικό 2-1. Έχοντας παίξει ένα ματς παραπάνω από την αποψινή της αντίπαλο, η ομάδα της Αυστρίας απολαμβάνει την κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς. Βασικός της στόχος βέβαια, είναι να προσπεράσει την Σουηδία, η οποία μετρά μία νίκη και μία ήττα.

Stat attack: Το no goal επαληθεύτηκε σε έξι από τα τελευταία επτά εκτός έδρας ματς της.

Απουσίες: Ο Ράγκνικ δεν πήρε στην αποστολή τους Λάινερ, Ούλμερ και Τρίμελ μεταξύ άλλων, ενώ ο Λίντνερ έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπάχμαν – Μουενέ, Πος, Αλάμπα, Βέμπερ – Λάιμερ, Ζάιβαλντ, Ζάμπιτσερ – Μπαουμγκάρτνερ, Βίμερ, Γκρέγκοριτς.

Βέλγιο - Αυστρία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Βέλγιο – Αυστρία

Η εποχή Τεντέσκο έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς στο Βέλγιο μετά τις «τριάρες» κόντρα σε Σουηδία και Γερμανία. Χωρίς την πίεση και το βάρος της επιτυχίας που είχε η επονομαζόμενη «χρυσή γενιά», ίσως καταφέρει να προκαλέσει εκπλήξεις τώρα που οι προσδοκίες είναι χαμηλότερες. Σήμερα και την επόμενη αγωνιστική έχει το μεγάλο μειονέκτημα να στερείται των υπηρεσιών του ηγέτη Ντε Μπρόινε. Με αυτόν στην εντεκάδα δε θα σκεφτόμασταν καν το ενδεχόμενο να χάσουν βαθμούς οι «κόκκινοι διάβολοι». Τώρα, το έργο της Αυστρίας γίνεται αρκετά πιο βατό. Για δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά και διαθέτουν αρκετό ταλέντο μεσοεπιθετικά, οι αποδόσεις στα γκολ βρίσκονται πολύ ψηλά. Το goal/goal & over 2,5 μοιάζει με ευκαιρία στο 2.41 της Betshop.

Combo
21:45
Βέλγιο - Αυστρία
Goal/goal & over 2,5
2.41
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις