Γαλλία – Ελλάδα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Γαλλία - Ελλάδα προγνωστικά

Γαλλία - Ελλάδα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Γαλλία – Ελλάδα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Γαλλία – Ελλάδα προγνωστικά

  • «Σταντ Ντε Φρανς» (81.500), Παρίσι.
  • Διαιτητής: Αντόνιο Ματέου Λαόθ.
  • Στις οκτώ προηγούμενες συναντήσεις τον δύο ομάδων η Γαλλία έχει έξι νίκες, η Ελλάδα μία και ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • Τα τρία από αυτά τα παιχνίδια ήταν επίσημα με την καθεμία ομάδα να παίρνει από μία νίκη και μία ισοπαλία.
  • Το goal/goal επιβεβαιώθηκε σε έξι από τα οκτώ μεταξύ τους ματς.

Ρεπορτάζ Γαλλίας

Καταθέτοντας το μίνιμουμ της απαιτούμενης προσπάθειας, η Γαλλία πέρασε νικηφόρα από το Γιβραλτάρ με σκορ 3-0. Μόλις στο 3’ ο Ζιρού έδωσε προβάδισμα στους «μπλε» με κεφαλιά από σέντρα του Κομάν, ενώ ο Εμπαπέ με πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου πέτυχε το 0-2. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από αυτογκόλ του Μουελί έπειτα από σέντρα του Εμπαπέ στο 78’. Πέραν των τριών τερμάτων, οι Γάλλοι είχαν και τέσσερα (!) δοκάρια. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Ντεσάν μετρά το απόλυτο μετά από τρία παιχνίδια στον όμιλο, με συντελεστή τερμάτων +8.

Stat attack: Κράτησε το μηδέν σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς.

Απουσίες: Ένας τραυματισμός της τελευταίας στιγμής άφησε εκτός τον Μενιάν στο ματς με το Γιβραλτάρ, και παραμένει άγνωστο αν θα είναι διαθέσιμος απόψε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σαμπά – Κουντέ, Φοφανά, Κονατέ, Τ. Ερναντέζ – Γκριζμάν, Τσουαμενί, Καμαβινγκά – Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Ζιρού.

Γαλλία - Ελλάδα προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Γαλλία - Ελλάδα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Η εθνική Ελλάδας πήρε πολύτιμη νίκη επί της Ιρλανδίας με 2-1 και απέκτησε προβάδισμα στην προσπάθειά της να… κλέψει τη δεύτερη θέση του ομίλου. Ξεκίνησε εκρηκτικά το παιχνίδι πιέζοντας ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 15’ ο Μπακασέτας άνοιξε το σκορ με πέναλτι έπειτα από χέρι του Ο’ Ντάουντα. Οι Ιρλανδοί δεν άργησαν να απαντήσουν, με τον Κόλινς να σκοράρει εξ επαφής από κόρνερ στο 27’ και παρότι αρχικά το γκολ δε μέτρησε, με την χρήση του VAR επικυρώθηκε η ισοφάριση. Η Ελλάδα ανέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τελικά έφτασε και σε δεύτερο γκολ με πλασέ του Μασούρα, έπειτα από μαγική ασίστ του Μπακασέτα στο 49’. Στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού οι Ιρλανδοί προσπάθησαν ανεπιτυχώς να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το 2-2, όμως το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος. Στους έξι βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια η «επίσημη αγαπημένη», η οποία πρακτικά έκοψε τις ελπίδες της Ιρλανδίας να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση με αυτό το αποτέλεσμα.

Stat attack: Το over 2,5 έχει επιβεβαιωθεί σε πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Απουσίες: Τραυματίας αποχώρησε ο Μάνταλος όμως δε φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Αντίθετα, ο Γιαννούλης κι ο Μπουχαλάκης μάλλον δε θα προλάβουν την σημερινή αναμέτρηση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας – Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας – Μασούρας, Πέλκας, Παυλίδης.

Γαλλία - Ελλάδα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Γαλλία – Ελλάδα

Όσο ενθαρρυντική κι αν ήταν η εικόνα της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία, στο σημερινό ματς το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα. Οι Γάλλοι έκαναν «αγγαρεία» στο Γιβραλτάρ και σήμερα περιμένουμε να κάνουν αρκετά πιο μεγάλη προσπάθεια. Πάντως, ο Πογέτ έχει φτιάξει ένα δυνατό σύνολο που μπορεί να προβάλει αντίσταση στην παντοδύναμη φιναλίστ κόσμου. Υπάρχει αξία στο 2.10 της Novibet για το αμφίτερμα, δεδομένης της επιθετικής συνέπειας της εθνικής. Επιπλέον, η επιλογή του Λαόθ ως διαιτητή της αναμέτρησης μας… δένει τα χέρια. Γνωστή η τάση του να βάζει το χέρι στο τσεπάκι κι οι Έλληνες διεθνείς αναμένεται να τον απασχολήσουν αρκετά αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι. Στο 2.25 βρίσκουμε στην Stoiximan τις over 2,5 κάρτες για την Ελλάδα.

Μονό
21:45
Γαλλία - Ελλάδα
Goal/goal
2.10
Ειδικό
21:45
Γαλλία - Ελλάδα
Ελλάδα over 2,5 κάρτες
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις