Στην Κοζάνη έως 3.10

Στην Κοζάνη έως 3.10

Προγνωστικά στοιχήματος από τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα αλλά και από τα μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, μας την έκανε το μακροχρόνιο μας στο CS:GO αφού χάσαμε στον τελικό με οριακή ήττα. Επιστρέφουμε στο ποδόσφαιρο και ας έχουμε νεκρές ημέρες αφού σχεδόν όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν τελειώσει. Θα ασχοληθούμε με το Κύπελλο Αφρικής αλλά και με τα δικά μας μπαράζ, της Γ΄ Εθνικής. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Γκάμπιας η οποία θα ταξιδέψει μέχρι το Νότιο Σουδάν για να διεκδικήσει την δεύτερη θέση και την πρόκριση στο Κόπα Άφρικα. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται δίκαια το φαβορί αφού ολόκληρη η ενδεκάδα παίζει στην Ευρώπη και οι περισσότεροι σε μεγάλα πρωταθλήματα. Από την άλλη το Νότιο Σουδάν δεν έχει κάτι εντυπωσιακό για αυτό εξάλλου βρίσκέται και στην τελευταία θέση του ομίλου. Επιλέγουμε το διπλό.

  • Συνεχίζουμε με τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα αφού η Σάο Τομέ και Πρινσίπε θα υποδεχτεί την ΓουινέαΜπισσάου. Πιστεύω δίκαιο φαβορί οι φιλοξενούμενοι αφού διαθέτουν σχετικά καλή ομάδα ενώ στο τελευταία τους δύο παιχνίδια χάσανε με 1-0 και νικήσανε με το ίδιο σκορ την εξαιρετικά καλή Νιγηρία. Σε αντίθεση οι γηπεδούχοι χάσανε με 10-0 από την Νιγηρία πριν τρεις αγώνες. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι για αυτό επιλέγουμε και εδώ το διπλό.

  • Επιστρέφουμε στην Ελλάδα αφού η Κοζάνη παίζει στην έδρα της τελικό ανόδου αφού σήμερα μπορεί να κλειδώσει την άνοδο. Έτοιμη μετά από 40 χρόνια για τα μεγάλα σαλόνια της Β’ εθνικής είναι οι γηπεδούχοι που αντιμετωπίζουν τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Θα επιλέξουμε τον άσο ενώ θα πάρουμε και σε μονό τον άσο από ημίχρονο που ξεπερνάει τον τριπλασιασμό.

  • Τέλος στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Γιούχτας υποδέχεται στην Κρήτη την ομάδα της Χαλάστρας, τον Καμπανιακό. Μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση ο Γιούχτας αλλά είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το ρεπό της στον δεύτερο γύρο. Εντός έδρας είναι αρκετά δυνατός σε σχέση με τον Καμπανιακό που φαίνεται να δυσκολεύεται στα εκτός. Χωρίς ήττα εντός ο Γιούχτας και χωρίς νίκη εκτός ο Καμπανιακός. Ποντάρουμε στον άσσο με κάλυψη στο draw no bet.

Στην Κοζάνη έως 3.10ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Στην Κοζάνη έως 3.10

Δυάδα απόδοσης 2.62
16:00
Νότιο Σουδάν - Γκάμπια
2
1.75
17:00
Γιούχτας - Καμπανιακός
1 dnb
1.50
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.61
17:00
Κοζάνη - Τηλυκράτης Λευκάδας
1
1.80
19:00
Σάο Τομέ και Πρινσίπε - Γουινέα Μπισσάου
2
1.45
BET: 35 units
Μονό
17:00
Κοζάνη - Τηλυκράτης Λευκάδας
1 ημιχ. / 1 τελ.
3.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις