Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ αποδόσεις: Ραντεβού με την ιστορία

ψαγμένα προγνωστικά

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ αποδόσεις: Ραντεβού με την ιστορία

Το Κόνφερενς Λιγκ έφτασε και αυτό με τη σειρά του στον τελικό και το μόνο που απομένει πλέον είναι να μάθουμε ποιος θα σηκώσει το φετινό τρόπαιο. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, η τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον και το ζευγάρι του τελικού που έχει προκύψει και θα διεκδικήσει την κούπα είναι το Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ.

Οι Ιταλοί δυσκολεύτηκαν, αλλά ξεπέρασαν το εμπόδιο της Βασιλείας στα ημιτελικά. Παρά την ήττα τους στο «Αρτέμιο Φράνκι» με 1-2, στη ρεβάνς της Ελβετίας επικράτησαν με 1-3 στην παράταση (με γκολ στο 120+10’) και ήταν αυτοί που πέρασαν στον μεγάλο τελικό. Οι «βιόλα», παρά το γεγονός πως έμειναν πίσω στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχουν βάλει στόχο να πάρουν τον δεύτερο ευρωπαϊκό τους τίτλο. Το μακρινό 1961 είχαν κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων, όταν επικράτησαν της Ρέιντζερς σε διπλό τελικό, 0-2 στη Σκωτία και 2-0 στη Φλωρεντία.

Και η Γουέστ Χαμ με τη σειρά της, έμεινε γρήγορα πίσω στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ και έριξε το βάρος στο Κόνφερενς. Στην προηγούμενη φάση, τα «σφυριά» άφησαν εκτός την Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου και έφτασαν σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 47 χρόνια.

Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ θα τεθούν αντιμέτωποι στην Πράγα στις 7 Ιουνίου, με φόντο το τρόπαιο.

Στις στοιχηματικές εταιρίες οριακό φαβορί για τη νίκη δίνονται οι Άγγλοι, όπως αποτυπώνεται στο 2.55. Η επικράτηση των Ιταλών συναντάται στο 2.90 και η ισοπαλία στο 3.30. Το Over είναι στο 2.10 και το Under στο 1.74. Το Goal/Goal και το No Goal βρίσκονται στο 1.84 και στο 1.94 αντίστοιχα.

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ αποδόσεις: Ραντεβού με την ιστορίαΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ αποδόσεις: Ραντεβού με την ιστορία

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις