Πρεμιέρα τελικών με ειδικά για 100άρι!

Προγνωστικά Basket League

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Basket League και ποντάρει στην πρώτη μάχη των «αιωνίων», επιλέγοντας ειδικά στοιχήματα.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ, αυτή τη φορά με προγνωστικά Basket League. Φτάσαμε αισίως στους τελικούς του πρωταθλήματος, χωρίς να έχουμε εκπλήξεις. Από την αρχή της σεζόν περιμέναμε να δούμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να μονομαχούν για το τρόπαιο και αυτό θα γίνει.

Προγνωστικά Basket League: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας, οπότε το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην έδρα του. Φαβορί υπάρχει στη σειρά και αυτό είναι δίκαια οι Πειραιώτες. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων έχει αναγκάσει τους μπουκ να ανοίξουν τα όρια στα χάντικαπ. Συνεπώς δεν υπάρχει αξία σε τέτοιου είδους πονταρίσματα. Ως συνήθως λοιπόν, θα επιλέξουμε ειδικά στοιχήματα, με κλιμάκωση στο ποντάρισμά μας, ανάλογα με το ρίσκο.

Ξεκινάμε από δύο επιλογές της πρώτης περιόδου. Προκλητικό το όριο των συνολικών φάουλ, αφού έχει τοποθετηθεί στο 7,5. Στα φετινά ματς των δύο ομάδων, ο Παναθηναϊκός συνήθως συμπληρώνει τα ομαδικά του, ενώ ο Ολυμπιακός υποπίπτει σε 2-3. Περιμένω μεγάλη νευρικότητα στο πρώτο ματς και θεωρώ πως το over έχει αξία σε οριακά αποδεκτή απόδοση. Ταυτόχρονα όμως βρίσκω value και το ένα ριμπάουντ του Παπανικολάου στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι δεδομένα στη βασική πεντάδα και συχνά βγάζει όλη την περίοδο στο παρκέ. Πρόκειται για έναν φόργουορντ με έφεση στα ριμπάουντ και το over 0,5 μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Πρεμιέρα τελικών με ειδικά για 100άρι!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Πρεμιέρα τελικών με ειδικά για 100άρι!

Συνεχίζουμε στην ίδια λογική, ποντάροντας σε μερικά ακόμα ειδικά. Ο Πάρις Λι είναι πλέον μόνος του στον άσο, αφού ο Γουόλτερς δε θα αγωνιστεί στους τελικούς, έχοντας ουσιαστικά σαν αλλαγή τον Μποχωρίδη ή κατά συνθήκη άλλους παίκτες όπως ο Πονίτκα. Θα βρεθεί αρκετή ώρα στο παρκέ. Παρά το ύψος του, κατεβάζει 2-3 ριμπάουντ, στηριζόμενος στα μπλοκ άουτ. Δε διστάζει όμως να δοκιμάσει και το χέρι του έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Άλλωστε αποτελεί ένα από τα βασικά όπλα της ομάδας, ειδικά μετά και την αποχώρηση του Μπέικον. Επιλογή αποτελούν τα ριμπάουντ και για τον βασικό άσο της άλλης πλευράς. Ο λόγος για τον Γουόκαπ, που απέναντι στον Παναθηναϊκό μαζεύει αρκετά… σκουπίδια. Μας πλήρωσε μέσα στη σεζόν και περιμένουμε να το κάνει και πάλι.

Κλείνω με δύο ακόμα επιλογές που θα συμπεριλάβω σε ένα fun bet. Ψάχνω τουλάχιστον δύο ασίστ από τους Γκουντάιτις και Λαρεντζάκη. Ο Λιθουανός ταλαιπωρήθηκε από ίωση, αλλά θα είναι διαθέσιμος. Ο Σερέλης επιλέγει να τον βάζει πάνω στον Φαλ, οπότε στην επίθεση αναγκάζεται να σπάει τη μπάλα για να αποφύγει το ύψος του Γάλλου. Ο Λαρεντζάκης από την άλλη θα πάρει χρόνο δεδομένης της απουσίας του Κάνααν. Τα άκουσε από τον Μπαρτζώκα για μια ασίστ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε να του έγινε μάθημα…

Ειδικό
21:15
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Λι over 1,5 τρίποντα
1.86
BET: 25 units
Ειδικό
21:15
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Πρώτη περίοδος: over 7,5 συνολικά φάουλ
1.75
BET: 30 units
Ειδικό
21:15
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Πρώτη περίοδος: Παπανικολάου over 0,5 ριμπάουντ
1.85
BET: 25 units
Ειδικό
21:15
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Γουόκαπ over 3,5 ριμπάουντ
2.45
BET: 20 units
Multicombo
21:15
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Λι over 2,5 ριμπάουντ & Γουόκαπ over 3,5 ριμπάουντ & Γκουντάιτις over 1,5 ασίστ & Λαρεντζάκης over 1,5 ασίστ
100.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις