Πέφτουν κορμιά σε Ιταλία και Ισπανία

προγνωστικά

Serie A και La Liga μας αποχαιρετούν για την σεζόν 2022-23, κι ο #Bats έχει τέσσερις προτάσεις από την τελευταία τους αγωνιστική.

Δύο ιταλικά ματς με φόντο την Ευρώπη και τρία ισπανικά που αφορούν την παραμονή περιλαμβάνονται στα προγνωστικά της Κυριακής, φτάνοντας μέχρι και το 3.60.

Προγνωστικά: Ρόμα – Σπέτσια

Ξεκινάμε από την Serie A και συγκεκριμένα από τη Ρώμη. Η Ρόμα δεν τα κατάφερε την Τετάρτη, χάνοντας τον τελικό του Europa League από την Σεβίλλη στη διαδικασία των πέναλτι. Σε δηλώσεις του μάλιστα ο Μουρίνιο (που τιμωρήθηκε και για τα λεγόμενά του κατά του διαιτητή Άντονι Τέιλορ) είπε πως ίσως αυτό να είναι και το τέλος της θητείας του στην ιταλική πρωτεύουσα. Σίγουρα η απογοήτευση είναι διάχυτη στο στρατόπεδο των «λύκων», όμως υπάρχει ένας ακόμα κρίσιμος αγώνας για να κλείσει η σεζόν.

Αντίπαλος η Σπέτσια που παίζει για την σωτηρία της απόψε. Ούσα 17η στη βαθμολογία και ισόβαθμη με τη 18η Βερόνα, θα χρειαστεί ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από αυτήν για να παραμείνει στην κατηγορία. Προφανώς αυτό σημαίνει πως πηγαίνει στο «Ολίμπικο» με στόχο το διπλό, και ίσως ανάλογα με το πώς πηγαίνει το Μίλαν – Βερόνα να αρκεστεί με την ισοπαλία. Το κίνητρο είναι μεγάλο, μπορεί όμως να τα καταφέρει απέναντι σε μια τόσο ανώτερη ποιοτικά ομάδα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Ρόμα χρειάζεται τη νίκη κι από τη δική της πλευρά για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Europa League. Επιλέγουμε τον άσο με απόδοση 2.00 στην Betshop.

Αταλάντα – Μόντσα

Μία θέση πάνω και με έναν βαθμό περισσότερο έχουμε την Αταλάντα, η οποία υποδέχεται τη Μόντσα. Ο Γκασπερίνι θα επιστρέψει με τη «Θεά» στην Ευρώπη και στόχος είναι αυτό να γίνει στη διοργάνωση του Europa League. Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί η νίκη σήμερα, αν και αρκετοί συνδυασμοί αποτελεσμάτων μπορούν να την ευνοήσουν ακόμα κι αν δεν κατακτήσει το τρίποντο. Όπως και να’ χει δεν υπάρχει ενδεχόμενο να παίξει για κάτι πέρα από τη νίκη εντός έδρας.

Γνωστή για το επιθετικό και χαοτικό της ποδόσφαιρο η Αταλάντα, ειδικά εντός έδρας, θα κοιτάξει και πάλι να βρει πολλά γκολ μπροστά. Η Μόντσα είναι μια ομάδα σκληροτράχηλη αλλά μπορεί να επιτρέψει να γίνει ένα καλό παιχνίδι, ειδικά τώρα που δεν έχει κάτι να χάσει. Πάμε με το over 3,5 που πληρώνει 2.40 στη Novibet.

Προγνωστικά: Μπέτις – Βαλένθια

Στην Ισπανία η αγωνιστική χωρίζεται σε δύο «ζώνες»: αυτή των 19:30 και αυτή των 22:00. Στην πρώτη περιλαμβάνονται τα παιχνίδια που αφορούν τη μάχη της 7ης θέσης και στη δεύτερη αυτά που αφορούν την παραμονή. Εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με τη δεύτερη, ξεκινώντας από την Ανδαλουσία και το Μπέτις – Βαλένθια. Στην προκειμένη περίπτωση οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που στοχεύουν στην σωτηρία, καθώς βρίσκονται στην 15η θέση με 41 βαθμούς. Προφανώς οι μπουκ είναι υποψιασμένοι και έχουν δώσει το ρόλο του φαβορί στις «νυχτερίδες», κυρίως επειδή η Μπέτις δεν πρόκειται να… το κουνήσει από την έκτη θέση όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

Η μοναδική περίπτωση να μην αποδειχτεί αρκετός ο βαθμός της ισοπαλίας στη Βαλένθια είναι να κερδίσει η Βαγιαδολίδ τη Χετάφε, η Θέλτα την Μπαρτσελόνα κι η Αλμερία την Εσπανιόλ. Δεδομένου ότι αυτός ο συνδυασμός αποτελεσμάτων είναι πολύ δύσκολο να έρθει, πιθανότατα το Χ θα την κρατήσει στη La Liga. Κι η Μπέτις θα θελήσει να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της με ένα αποτέλεσμα καλύτερο από το 0-1 από τη Χετάφε, που ήταν το πιο πρόσφατο εντός έδρας ματς της. Ποντάρουμε στην ισοπαλία λοιπόν, με απόδοση 3.60 στη Novibet.

Όσο και αν το θέλουν, δεν μπορούν…

Στην Καταλονία και την έδρα της Εσπανιόλ αγωνίζεται η Αλμερία με στόχο την παραμονή. Έχει 40 βαθμούς, επομένως χρειάζεται -στην χειρότερη- το ίδιο αποτέλεσμα με τη Βαγιαδολίδ. Με νίκη ξεμπερδεύει ό,τι κι αν γίνει στα άλλα παιχνίδια βέβαια και αυτό θα επιδιώξει. Αδιάφορη η Εσπανιόλ καθώς έχει υποβιβαστεί, όμως είναι σε καλή φόρμα με τρία σερί ματς χωρίς ήττα. Ευκαιρία να κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει μαζί της στη δεύτερη κατηγορία την Αλμερία, μια ομάδα που εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη όλη τη χρονιά. Αφού δίνονται ως αουτσάιντερ οι γηπεδούχοι, θα τους στηρίξουμε με κάλυψη ποντάροντας στο 1Χ, το οποίο δίνεται σε απόδοση 1.68 στη WinMasters.

Πέφτουν κορμιά σε Ιταλία και ΙσπανίαΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Πέφτουν κορμιά σε Ιταλία και Ισπανία

Εξίσου σημαντική είναι κι η αναμέτρηση Βαγιαδολίδ – Χετάφε, καθώς αμφότερες χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσουν την παραμονή. Μόνο νίκη για τους γηπεδούχος, η ισοπαλία αρκεί στους φιλοξενούμενους. Παρά την έδρα και την καλή εικόνα της Βαγιαδολίδ στα τελευταία παιχνίδια, θα δώσουμε προβάδισμα στη Χετάφε. Είναι σε καλύτερη φόρμα, έκανε δύο μεγάλες νίκες και έχει πολύ μικρότερο άγχος από την αντίπαλό της. Ποιοτικά οι Μαδριλένοι είναι για πιο ψηλά από τις τελευταίες θέσεις και φαίνεται πως το έχουν πάρει προσωπικά τον τελευταίο καιρό. Κι εδώ θα πάμε κόντρα στο φαβορί, επιλέγοντας το Χ2 με απόδοση 1.70, για να διαμορφώσουμε μια δυάδα του 2.84 στη WinMasters.

Μονό
22:00
Ρόμα - Σπέτσια
1
2.00
BET: 30 units
Μονό
22:00
Αταλάντα - Μόντσα
Over 3,5
2.40
BET: 22 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μπέτις - Βαλένθια
Χ
3.60
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.84
22:00
Εσπανιόλ - Αλμερία
1.68
22:00
Ρεάλ Βαγιαδολίδ - Χετάφε
Χ2
1.70
BET: 18 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις