ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Το... πρωτοφανές και special bets έως… 7.00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Το... πρωτοφανές και special bets έως… 7.00

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Το... πρωτοφανές και special bets έως… 7.00

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Το… πρωτοφανές και special bets έως… 7.00

Μποζιονέλος προγνωστικά

Εξι μονά αποδεκτά έως 2.25, fun bet στο 7.00 και δύο δυάδες έως 2.56 με πολλά ειδικά στοιχήματα από τον #nbozionelos

🗣️ Join me

Πλέον κανάλια για στοιχηματικό chat και στο Telegram, και στο Viber και στο Whats App!

Όπου βολεύεστε καλύτερα, join!

▶️ About lastcolumn 

Στο Σεβίλλη – Ρόμα πλήρωσαν εντέλει μόνο τα φάουλ των «τζιαλορόσι» στο 1.85, δεν βγήκε το ρίσκο του να σκοράρει παίκτης που θα έμπαινε ως αλλαγή, δεν το κατέκτησε η Ρόμα (στα πέναλτι βέβαια, και ήταν θελκτικό εκείνο το δυάρι…) ενώ για το «πέναλτι ή αποβολή» εκείνη η «Αγγλίδα αδερφή του ελέους» (επική ατάκα Αλέξανδρου Θεοφιλόπουλου σε περιγραφή μπάσκετ στην ΕΡΤ, κάποτε) δεν έδωσε ΑΥΤΟ το πέναλτι.

Το... πρωτοφανές και special bets έως… 7.00

 🤔✍️ Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η μία κυνηγά το τρεμπλ φετος, η άλλη να κλείσει τη χρονιά ιδεατά με έναν τίτλο και το Γουέμπλεϊ περιμένει τις… δύο Μάντσεστερ για τον τελικό του FA Cup και σε ένα… πρωτοφανές παιχνίδι. Διότι για πρώτη φορά στην ιστορία τους συναντιούνται σε κάποιον τελικό Σίτι και Γιουνάιτεντ!

Για, δε, τρίτη φορά στην ιστορία τους θα αναμετρηθούν στο Γουέμπλεϊ. Το 2011 η Σίτι είχε νικήσει 1-0 στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ την ίδια χρονιά η Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-2 στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Προφανώς στη Σίτι υπάρχει και στην άκρη του μυαλού ο τελικός, την άλλη εβδομάδα, ενάντια στην Ιντερ, προφανώς στη Γιουνάιτεντ δεν ξεχνούν τη συντριβή με 6-3 τον Οκτώβριο – αλλά τη νίκησαν τον Ιανουάριο. Η οποία Γιουνάιτεντ μετρά 12/20 κατακτήσεις FA Cup και η Σίτι 6 στις 11.

Το... πρωτοφανές και special bets έως… 7.00

Στοιχηματικά, σε τέτοιο ματς υπάρχουν φαβορί και όχι… γκραν φαβορί, στην περίπτωση της Σίτι όμως (που όλος ο πάγκος της θα έπαιζε βασικός φέτος στη Γιουνάιτεντ…) μιλάμε για εξαίρεση. Μακριά από σημείο, στροφή στα ειδικά: μέχρι 20 φάουλ (σπάνια τα ξεπερνούν στα μεταξύ τους), τουλάχιστον δύο γκολ στο β’ ημίχρονο και, funbetικα, να κριθεί στην παράταση (στο 7άρι, το να το πάρει η Σίτι στην παράταση είναι στο 10άρι).

 🤔✍️ My other view 

  • Τορίνο – Ιντερ: στόχος η 8η θέση για την Τορίνο που ίσως δώσει τελικά ευρωπαϊκό εισιτήριο (αν τιμωρηθεί η Γιουβέντους). Με νίκη τα καταφέρνει σίγουρα, με ισοπαλία θέλει μη νίκες των Μπολόνια, Φιορεντίνα, Μόντσα. Η Ιντερ εξασφάλισε τους ομίλους του Champions League με το 3-2 επί της Αταλάντα και μπορεί να αφοσιωθεί πνευματικά στον προσεχή τελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι.
  • Ζόντινο – Σαχτιόρ Σόλιχορσκ: ψηλά στη βαθμολογία η γηπεδούχος και αήττητη ακόμη (6-3-0) στη σεζόν, αντιμέτωπο με την αφαίρεση 35 βαθμών (!) λόγω στημένων η Σαχτιόρ Σόλιχορσκ που στο τελευταίο νίκησε με 7-3 την Μπελσίνα και έκανε πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι. Ματς που προσφέρεται για γκολ.
  • Μπελγράνο – Βέλεζ Σάρσφιλντ: μέτρια στην ήττα με 1-0 από την Πλατένσε η Μπελγράνο και τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη, στα εννέα η Βέλεζ (0-6-3) που όμως ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Ρίβερ (2-2) και παίζει σε μια έδρα όπου έχει καλή παράδοση (7-2-8).
  • Λειψία – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας, κλασικά στο Βερολίνο. Τέταρτος τελικός την τελευταία πενταετία για τη Λειψία που το πήρε πρώτη φορά πέρυσι (στα πέναλτι, με τη Φράιμπουργκ), πρώτος μετά την κατάκτηση του 2018 για την Αϊντραχτ (είχε σκοράρει και ο Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ στο 3-1 επί της Μπάγερν) που συνολικά μετρά 5/8 κατακτήσεις. Σε φουλ φόρμα η Λειψία με εννέα νίκες στα τελευταία δέκα, τελευταίο ματς για τον Ολιβερ Γκλάζνερ στην Αϊντραχτ. Γκολ και στα δύο ημίχρονα, απλά και όμορφα.
  •  USM Αλζέρ – Γιάνγκ Αφρικανς: επαναληπτικός τελικός για το Confederations Cup, με τους Αλγερινούς να επικρατούν με 2-1 στον πρώτο αγώνα σκοράροντας στο 84’, δύο λεπτά μετά την ισοφάριση. Σαφώς πιο έμπειρη σε διεθνή ματς η ομάδα του Αμπντλελάχ Μπενσίκχια αλλά οι Τανζανοί, με αρκετούς καλούς ξένους στο ρόστερ, δεν θα πέσουν αμαχητί. «Μαξιλαράκι» τα δύο γκολ, σε ασιατικό.

Το... πρωτοφανές και special bets έως… 7.00

Α, βρήκα αφορμή και για να… κοτσάρω τη φωτό της φυσικής έδρας της Αλζέρ, του «Ομάρ Χαμαντί», αλλά δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τέτοιο ματς και θα αγωνιστεί στο αχανές, εθνικό στάδιο της χώρας…

  • Φορταλέζα – Μπαΐα: από νίκη απογοήτευσης έρχεται η Φορταλέζα, 1-0 στο Κύπελλο την Παλμέιρας αλλά αποκλείστηκε παρά την υπερπροσπάθεια, είχε προηγηθεί το δύσκολο 2-0 επί της Βάσκο. Στα πέναλτι η Μπαΐα απέκλεισε μεσοβδόμαδα τη Σάντος, νωρίτερα είχε λυγίσει 2-0 από την ντεφορμέ Ιντερνασιονάλ στο Πόρτο Αλέγκρε. Βγάζει τσαγανό τελευταία η Μπαΐα, μπορεί να βρει γκολ και να βοηθήσει στο σκοράρισμα του αγώνα.
  • Οσέρ – Λανς: η Οσέρ με νίκη σώζεται. Παραμένει στη Ligue 1 και με ισοπαλία ή ήττα, αν δεν κερδίσει η Ναντ την Ανζέ. Ασος μεν, αλλά με κάλυψη (σε τέτοιες αποδόσεις…).
  • Ρίβερ Πλέιτ – Ντιφένσα: περίεργο ματς για την πρωτοπόρο, που διεύρυνε στο +6 τη διαφορά της από τη Σαν Λορένσο παρά το 2-2 με τη Βέλεζ, καθώς μεσοβδόμαδα έχει τη Φλουμινένσε και κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό από το Copa Libertadores. Η Ντιφένσα θα της βάλει δύσκολα, άλλωστε έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία έντεκα επίσημα (7-3-1) ενώ δεν ηττήθηκε στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της στο «Μονουμεντάλ». Ασιατικό +1 η επιλογή με φουλ πληρωμή σε Χ2 και μισή σε άσο με ακριβώς ένα γκολ διαφορά.

🔎 Πού με βρίσκεις; Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δεις όλα μου τα social – και όχι μόνο!

 🇨🇺 Μποζιονέλος προγνωστικά

Φάουλ
17:00
Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Under 20,5 φάουλ
1.96
BET: 12 units
Special bet
17:00
Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Over 1,5 στο 2ο ημίχρονο
1.90
BET: 13 units
17:00
Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Να κριθεί στην παράταση
7.00
BET: 3 units
Μονό
19:30
Τορίνο – Ίντερ
1 dnb
1.88
BET: 13 units
Δυάδα απόδοσης 2.56
20:00
Ζόντινο – Σαχτιόρ Σόλιχορσκ
Over 2 AH
1.60
22:00
USM Αλζέρ – Γιανγκ Άφρικανς
Over 2 AH
1.60
BET: 20 units
Ασιατικό
20:00
Μπελγράνο – Βέλεζ Σάρσφιλντ
2 +0,25 ΑΗ
1.88
BET: 12 units
Μονό
22:00
Οσέρ – Λανς
1 dnb
2.08
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.48
21:00
Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Over 0,5 και τα δύο ημίχρονα
1.55
22:00
Φορταλέζα – Μπαΐα
Over 2 AH
1.60
BET: 15 units
Ασιατικό
22:30
Ρίβερ Πλέιτ – Ντιφένσα
2 +1 ΑΗ
2.25
BET: 9 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις