Σύγκρουση των σερί στη Βουδαπέστη

προγνωστικά

Ο #Farantos αναλύει και μας δίνει τα προγνωστικά του για τον Τελικό του Europa League ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την πρώτη κούπα εκ των τριών κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων. Σεβίλλη και Ρόμα θα αναμετρηθούν στην «Puskas Arena» στη Βουδαπέστη, για το βαρύτιμο τρόπαιο του Europa League. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες στα πρωταθλήματά τους, αφού το μυαλό τους ήταν και είναι στον τελικό. Πάμε να δούμε αναλυτικά την κάθε ομάδα και τι ρεκόρ διατηρεί η Σεβίλλη και ο προπονητής των Ρωμαίων, Ζοσέ Μουρίνιο.

Σεβίλλη – Ρόμα προγνωστικά

  • «Puskas Arena» (67.215 θ.), Βουδαπέστη (Ουγγαρία)
  • Από 15.000 εισιτήρια η κάθε ομάδα

Σεβίλλη

Οι Σεβιγιάνοι δεν έκαναν καλή σεζόν στη La Liga|και σε συνδυασμό με την ήττα από την Ρέαλ (1-2 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν») κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Η αλλαγές προπονητών είναι και ένα λόγος των εμφανίσεων της ομάδας φέτος. Ξεκίνησε με τον Λοπετέγκι, με τον οποίο βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού. Στη συνέχεια ήρθε ο Σαμπαόλι, ο οποίος δεν μπόρεσε να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Τελικά προχώρησε και σε νέα αλλαγή, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι πλέον στον πάγκο. Αυτή η κίνηση, όπως φάνηκε, ήταν ευεργετική και βοηθήσε τη Σεβίλλη να αποφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Όσον αφορά την πορεία της στα ευρωπαϊκά γήπεδα ξεκίνησε από το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί  τερμάτισε στην 3η θέση, παίρνοντας το εισιτήριο για το Europa. Αρχικά ξεπέρασε τα εμπόδια των Αϊντχόφεν και Φενέρμπαχτσε. Στη συνέχεια έκανε τις υπερβάσεις αφήνοντας εκτός συνέχειας  τις  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους. Πλέον έχει διευρύνει το ρεκόρ της σε 22 σερί παιχνίδια χωρίς ήτα στη διοργάνωση. Επίσης να σημειωθεί ότι η Σεβίλλη έχει έξι κατακτήσεις σε ισάριθμους τελικούς στο Europa League και τώρα πάει για τον έβδομο. Ο Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίχζει στον Ακούνια, ενώ αμφίβολος είναι ο Μαρκάο.

  • 8/10 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχουν έρθει  2-3 γκολ.

Ρόμα

Η Ρόμα προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Φιορεντίνα με 2-1. Έτσι χρειάζεται νίκη την τελευταία αγωνιστική με την Σπέτσια, για να πάρει το εισιτήριο για το Europa League αλλιώς θα υποβιβαστεί στο Conference League.

Γενικά στις τελευταίες 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα δεν έχει κάνει νίκη (0-4-3). Φυσικά, αυτό οφείλεται στα πολλά θέματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Όμως στην Ευρώπη τα κατάφερε περίφημα. Πέρασε ως δεύτερη από τον όμιλο της και στη συνέχεια απέκλείσε δυνατές ομάδες με επιθετική φιλοσοφία (Σάλτσμπουργκ, Σοσιεδάδ, Φέγενορντ και Λεβερκούζεν.

Σύγκρουση των σερί στη ΒουδαπέστηΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Σύγκρουση των σερί στη Βουδαπέστη

Έτσι έφτασα σε έναν ακόμη τελικό. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ισάριθμες κατακτήσεις τροπαίων σε 5 τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων και ευελπιστεί να το επεκτείνει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Κουμπούλα και Καρσντορπ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σπινατσόλα και Ντιμπάλα.

  • 6/10 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχουν έρθει goal/goal.

Εκτίμηση: Δύσκολος τελικός. Από τη μία η βασίλισσα της διοργάνωσης, Σεβίλλη, έχει 6/6 τελικούς. Από την άλλη η Ρόμα έχει τον Ζοσέ Μουρίνιο, των σπεσιαλίστα των τελικών ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει  5/5 ευρωπαϊοκούς τελικούς. Όμως κατά τη γνώμη μου, μικρό προβάδισμα έχει ο Μουρίνιο  και θα φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Επομένως πάμε με την κατάκτηση της Ρόμα στο 1.95 της Novibet. Επίσης άλλη μία επιλογή είναι το 2-3 γκολ στο 2.00, αφού και οι δύο θα παίξουν προσεκτικά.

Μονό
22:00
Σεβίλλη - Ρόμα
Κατάκτηση: Ρόμα
1.95
BET: 20 units
Μονό
22:00
Σεβίλλη - Ρόμα
2-3 γκολ
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις