Σουπερλιγκάτα γκολ στο 2.56

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: O #Fidel εστιάζει στα παιχνίδια ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Άρης - Βόλος στη σημερινή στήλη του και ποντάρει στο 2.56.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Τελευταία στήλη εκείνη της Παρασκευής, όπου στα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος στήριξα τον Άρη, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Δεν τίμησαν την εμπιστοσύνη μου οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων», ηττήθηκαν με 3-2. Προχωράμε με τις σημερινές επιλογές.

Ψαγμένα προγνωστικά: Πέντε στο 2.56

Ξεκινάμε από το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, το ένα από τα δύο για την ακρίβεια. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ένα must win παιχνίδι για τους «κιτρινόμαυρους». Οι γηπεδούχοι παίζουν τα ρέστα τους για τον τίτλο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» μόνο αδιάφοροι δεν είναι, αφού παίζουν για την τρίτη θέση και το εισιτήριο για το Europa League. Μεγάλο το κίνητρο εκατέρωθεν, ενώ μεταξύ τους υπάρχει και παραδοσιακή κόντρα.

Εκτιμώ πως ο παροξυσμός των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την ποιότητα των ομάδων, αλλά και τις αμυντικές αδυναμίες τους, μπορούν να επιβεβαιώσουν το ασιατικό over 2, το οποίο βέβαια θα το κρατήσω για δυάδα.

Σουπερλιγκάτα γκολ στο 2.56ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Σουπερλιγκάτα γκολ στο 2.56

Τη δυάδα θα συμπληρώσω με το over 2,5 στην αναμέτρηση Άρης – Βόλος. Μία εξαιρετικά αδιάφορη αναμέτρηση, αφού οι μεν γηπεδούχοι θα τερματίσουν πέμπτοι και οι δε γηπεδούχοι έκτοι. Άρα, κίνητρο δεν υπάρχει, ούτε άγχος και σκοπιμότητα. Με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων οι δύο μονομάχοι και παίζοντας για το γόητρό τους, αλλά και τη… μεταγραφή τους ορισμένοι παίκτες, μπορούν να επιβεβαιώσουν το σημείο μου.

Υ.Γ.: Πλέον με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις.

Δυάδα απόδοσης 2.56
20:00
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Over 2 AH
1.50
20:00
Άρης - Βόλος
Over 2,5
1.71
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις