Προγνωστικά σνούκερ: «Μαγικό» 2.15

Προγνωστικά σνούκερ: «Μαγικό» 2.15

Την επαφή του με το ταμείο θα προσπαθήσει να διατηρήσει ο #Gogoulis, στα προγνωστικά της Τετάρτης για το Tour Championship.

Σερί χτίζουμε πλέον στα προγνωστικά σνούκερ του koubanezos.gr. Ο Κάιρεν Γουίλσον νίκησε άνετα με 10-4 τον Άλι Κάρτερ, επαληθεύοντας χωρίς ιδιαίτερο άγχος τη χθεσινή πρότασή μας.

Δεν τα λες και αναμενόμενα τα αποτελέσματα των δύο πρώτων προημιτελικών, οι οποίοι δεν είχαν ξεκάθαρα φαβορί. Γι’ αυτό και μας προκαλούν προβληματισμό ενόψει του σημερινού (29/3) αγώνα. Μήπως δεν είναι τόσο σίγουρη η νίκη του Σον Μέρφι επί του Ρομπ Μίλκινς, όπως θα προϊδέαζαν και κάποιον αδαή οι αποδόσεις (γύρω στο 1.30 σε όλες τις εταιρείες);

Προγνωστικά σνούκερ

Ήδη οι μπουκ την πάτησαν μία φορά στο εν λόγω ζευγάρι. Τα ίδια έδιναν και πριν από τον τελικό του Welsh Open, στα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά ο Milkman τους διέψευσε. Νίκησε 9-7 τον Μέρφι, κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της επαγγελματικής του καριέρας και έκλεισε θέση στο Tour Championship. Είναι δύσκολο να το ξανακάνει; Σαφώς, αλλά όχι απίθανο.

Βέβαια, έχει μεσολαβήσει και η επίδειξη δύναμης του Magician στο Players Championship. Η απόδοσή του εκείνη την εβδομάδα προκάλεσε… τρόμο ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Μπορεί να μη διακρίθηκε στο WST Classic που ακολούθησε, αλλά στα best of 7 παιχνίδια είναι πιο εύκολο να πέσεις θύμα έκπληξης. Σε best of 19, αντίθετα, ο καλύτερος συνήθως κερδίζει. Κι αυτό περιμένουμε να κάνει σήμερα ο Μέρφι.

Το 2.15 της Fonbet για την επικράτηση του Μέρφι σε συνδυασμό με το under 16,5 frames (δηλαδή με σκορ έως 10-6) προσφέρει μια καλή επιλογή. Λεπτομέρεια: Ο Μίλκινς έχει το «2×2» απέναντί του σε multi-session αγώνες. Τον είχε νικήσει και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2000, όταν όμως ο Magician ήταν μόλις 17 ετών.

Κατοστάρια στο 3.00

Ο Μίλκινς θα παίξει σίγουρα χωρίς άγχος, αλλά δεν ξέρουμε αν αυτό θα του βγει σε καλό ή σε κακό. Στον τελικό του Welsh Open υποτίθεται πώς είχε να διαχειριστεί τεράστια πίεση, καθώς διεκδικούσε ένα υπέρογκο ποσό (πάνω από 250.000 λίρες). Αντεπεξήλθε όμως με ζηλευτό τρόπο, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι ίσως να απέδιδε καλύτερα και σήμερα, εάν είχε πρόσθετο κίνητρο .

Αν κάτι χαρακτήρισε το παιχνίδι του 47χρονου άσου σε εκείνον τον τελικό, ήταν το προσεκτικό παιχνίδι του. Κέρδισε πολλές τακτικές μάχες, αλλά το υψηλότερο break του ήταν μόλις 66. Σήμερα μπορεί να περιμένουμε να χάσει το ματς, αλλά επειδή θα παίξει πιο ελεύθερα, μπορεί να σκοράρει περισσότερο. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε, λοιπόν, την απόδοση 3.00 για την προοπτική να «γράψει» περισσότερα από ένα century break σήμερα.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Μονό
15:00
Μέρφι - Μίλκινς
1 & under 16,5 frames
2.15
BET: 10 units
Μονό
15:00
Μέρφι - Μίλκινς
Μίλκινς over 1,5 century breaks
3.00
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις