Έμπειροι διαιτητές στα κρίσιμα ματς!

Έμπειροι διαιτητές στα κρίσιμα ματς!

Δείτε ποιοι σφυρίζουν τα ματς του Σαββάτου και ποια τα στατιστικά τους;

Αυστραλία – Δανία

Ο Μουσταφά Γκορμπαλ από την Αλγερία ορίστηκε να διευθύνει αυτό το παιχνίδι. Δε δείχνει πολλές κάρτες με το μέσο όρο του να είναι περίπου στις 3,7. Φαίνεται πεναλτάκιας καθώς σφυρίζει περίπου 0,4 ανά παιχνίδι. Στο προηγούμενο παιχνίδι του Μουντιάλ (Ολλανδία–Εκουαδόρ) που είχε οριστεί είχε σφυρίξει 27 φάουλ και είχε δείξει 1 κάρτα

Τυνησία – Γαλλία

Την αναμέτρηση μεταξύ Τυνησίας και Γαλλίας θα σφυρίξει ο Νεοζηλανδός ρεφ Μάθιου Κονγκέρ. Δείχνει περίπου 4,2 κάρτες ανά παιχνίδι και είναι αρκετά πεναλτάκιας καθώς έχει δείξει την άσπρη βούλα σε 110 περιπτώσεις στα 239 παιχνίδια που έχει σφυρίξει.

Πολωνία – Αργεντινή

Ο Nτάνι Μάκελι ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση μεταξύ Πολωνών και Αργεντινής. Καρτάκιας με 5,03 κάρτες μέσο όρο αλλά λίγα φάουλ (21,50). Είναι και αρκετά πεναλτάκιας (178 σε 589 παιχνίδια). Είχε σφυρίξει και το Ισπανία–Γερμανία με 24 φάουλ και 4 κάρτες.

Σαουδική Αραβία – Μεξικό

Ο Άγγλος έμπειρος ρεφ Μάικλ Όλιβερ, ορίστηκε για να διευθύνει το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Περίπου 20 φάουλ έχει ως μέσο όρο στα παιχνίδια του. Αρκετά πεναλτάκιας καθώς έχει 211 στις 633 αναμετρήσεις που έχει σφυρίξει. Δείχνει περίπου 3,3 κίτρινες ανά ματς. Έιχε σφυρίξει και το παιχνίδι Ιαπωνία–Κόστα Ρίκα υποδεικνύοντας 31 φάουλ και είχε δείξει 6 κάρτες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις