Κακοτυχία για την Αργεντινή, Γκονζάλες και Κορέα χάνουν το Μουντιάλ

Κακοτυχία για την Αργεντινή, Γκονζάλες και Κορέα χάνουν το Μουντιάλ

Απίστευτη κακοδαιμονία για την Αργεντινή που χάνει ακόμη δύο παίχτες, τους Άνχελ Κορέα και Νίκο Γκονζάλες.

Ο Αργεντινός Χοακίν Κορρέα και ο Νικολά Γκονζάλες αποκλείστηκαν από το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω τραυματισμών, δήλωσε την Πέμπτη η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αργεντινής (AFA).

Ο Άνχελ Κορρέα κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Γκονζάλες αφού ο τελευταίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό.

«Μετά τη σημερινή προπόνηση, ο Νικολά Γκονζάλες υπέστη μυϊκό τραυματισμό και δεν θα συμπεριληφθεί στην ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στη θέση του, το επιτελείο της εθνικής ομάδας κάλεσε τον Άνχελ Κορρέα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η AFA.

«Ο παίκτης Χοακίν Κορρέα θα απομακρυνθεί επίσης από την ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου λόγω τραυματισμού. Ο αντικαταστάτης θα ενημερωθεί τις επόμενες ώρες». Σύμφωνα με πληροφορίες αντικαταστάτης του Άνχελ Κορρέα θα είναι ο Τιάγκο Αλμάντα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Ο εναρκτήριος αγώνας της Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας στις 22 Νοεμβρίου.

Οι πρωταθλητές του Κόπα Αμέρικα ανησυχούν επίσης για τη φυσική κατάσταση του αμυντικού Κριστιάν Ρομέρο και των επιθετικών Αλεχάντρο Γκόμεζ και Πάουλο Ντιμπάλα, οι οποίοι έμειναν εκτός από τον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας της Αργεντινής την Τετάρτη.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις