«Σφιχτός» Ζοζέ, 1.99 στο Λονδίνο

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Φινάλε στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και ο #Fidel βρήκε ευκαιρίες σε Ρώμη και Λονδίνο.

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο του koubanezos.gr. Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Champions League και απόψε ολοκληρώνεται τόσο το Europa League, όσο και το Conference League. Πολλές ομάδες περασμένες και αδιάφορες, υπάρχουν όμως αγώνες με στοιχηματική αξία, στους οποίους θα σταθούν τα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Ξεκινάω από τη Ρώμη, εκεί όπου η Ρόμα υποδέχεται τη Λουντογκόρετς. Στο μεταξύ τους θα παιχτεί η δεύτερη και η τρίτη θέση στον όμιλο, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν μονάχα το τρίποντο για την πρόκριση. Η Ζοζέ Μουρίνιο το γνωρίζει και θα το πάει «σφιχτά», όπως και κάθε παιχνίδι. Και δεν θα αλλάξει πλάνο για να μην το «πληρώσει» σε αντεπίθεση και ψάχνει ανατροπή.

Πρώτο γκολ πιστεύω μετά το 25′ σε απόδοση 1.90. Βάσει του τακτικού πλάνου του Πορτογάλου τιτάνα έχει αξία και το πιστεύω.

Συνεχίζω τα ψαγμένα προγνωστικά μου με την αναμέτρηση της Άρσεναλ απέναντι στη Ζυρίχη. Οι Λονδρέζοι κρατούν στο χέρι τους την πρωτιά στον όμιλο, υποδεχόμενοι τους αδύναμους Ελβετούς. Έχουν και το λονδρέζικο ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι την Κυριακή, άρα θα εμφανιστούν με ροτέισον. Η Άρσεναλ κράτησε ανέπαφη την εστία της απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, δύσκολα θα καταφέρει να της βάλει δύσκολη η Ζυρίχη. Συν τοις άλλοις, όσοι επιλεχτούν από τον Μικέλ Αρτέτα θα έχουν το κίνητρο να δείξουν και να αποδείξουν.

Άσος με no goal στο 1.99 η επιλογή από τη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ειδικό
22:00
Ρόμα - Λουντογκόρετς
Κανένα γκολ πριν το 25'
1.90
BET: 15 units
Combo
22:00
Άρσεναλ - Ζυρίχη
1 & no goal
1.99
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις